Probabil ca vi s-a intamplat sa aveti nevoie foarte urgent de o suma de bani si sa nu reusiti sa o obtineti, desi ati incercat sa cereti ajutorul rudelor sau prietenilor. Deseori, ati mers si mai departe, nevoia de a obtine suma respectiva de bani fiind stringenta. Ati apelat la serviciile unei banci, apoi ati mers la o alta banca si ulterior la o alta, insa de fiecare data ati parasit institutia dezamagiti. De ce? Pentru ca, in mare majoritate, institutiile bancare nu acorda usor credite, procesul fiind stufos si deloc facil. In astfel de situatii, exista alternativa oferita de institutiile financiare nebancare (IFN –uri), o alternativa viabila si extrem de facila.

1. Sa luam exemplul Simplu Credit IFN. Daca vreti sa obtineti o suma de bani de la aceasta institutie nebancara, pentru initierea unui contract de credit pentru nu este necesar sa te deplasezi la o anumita locatie, conexiunea la Internet fiind suficienta. Se poate aplica online pentru urmatoarele tipuri de credite:

  • Multi Credit – Credit de Nevoi Personale: Puteti obtine pana la 15000 lei, cu posibilitate de rambursare de 6-36 luni, in conditiile in care aveti varsta de 18 ani – 75 ani, un venit 650 lei/luna si trimiteti online o copie dupa actul de identitate, dovada de venit (copie fluturas salariu/adeverinta de venit sau talon pensie) si un extras de cont, dat fiind faptul ca banii imprumutati vor fi virati direct in cont. Ratele sunt fixe si nu pot fi afectate de cursul valutar deoarece creditele Simplu Credit sunt oferite doar in Lei.

  • Shop Credit – Credit pentru Achizitie Produse: conditiile de obtinere a unui credit sunt similare celor prezentate anterior;

  • Credit Reparatii Auto: dupa cum ii spune numele, dedicat reparatiilor Auto, conditiile de acordare fiind similare celor de mai sus.

2. Un alt avantaj al unui credit IFN consta in rapiditatea cu care este analizat dosarul si oferit creditul. De exemplu, la Simplu Credit raspunsul ce priveste eligibilitatea dosarului este primit in 24 pana la 48 de ore. Presupunand ca dosarul este eligibil, clientul va fi informat de catre un consultant si de-abia atunci se va deplasa la sediul companiei sau la unul din punctele de lucru, pentru a semna contractul. Banii vor intra in contul clientului chiar in ziua in care acesta semneaza dosarul.

3. De asemenea, faptul ca institutiile bancare nefinanciare nu aplica alte comisioane sau costuri decat cele comunicate clientului, reprezinta un alt avantaj. Inainte de a semna contractul clientul va fi informat cu privire la absolut toate costurile aferente creditului pe care il va primi, iar acestea vor ramane fixe pe tot parcursul perioadei de contract.

4. Nu in ultimul rand, “Simplu Credit IFN S.A. este autorizata de Banca Nationala a Romaniei, fiind inregistrata in Registrul General al institutiilor financiare nebancare sub nr. RG-PJR-42-110101/16.01.2015siSimplu Credit isi desfasoara activitatea in conformitate cu Legea nr. 93/2009 privind institutiile financiare nebancare”, ceea ce reprezinta un avantaj ce sustine siguranta derularii contractului de credit.

Simplu Credit