Credit nevoi personale rapid, online! IFN de încredere

Vreau să împrumut
Please enter a number from 500 to 25000.
Pentru o perioadă de
Please enter a number from 6 to 60.
Hidden
Codebitor
Simulare Credit:
Pentru un credit de nevoi personale în valoare de pe o perioadă de , ai rata dobânzii fixă – pe an, comision de administrare lunar - , rata lunară – , DAE , comision de analiză a dosarului de credit – , iar suma totală de achitat este .
Nume complet(Required)
(Required)
Hidden
Hidden
Perioada de finanțare: minimum 6 luni – maximum 60 luni. Suma finanțată: minimum 1.500 lei – maximum 25.000 lei.
Dobânda anuală: minim 39% – maximum 97,99%. DAE: minim 54% – maximum 1330.4%.
Informațiile din acest exemplu sunt orientative, se referă la un anumit tip de produs și nu au valoare contractuală. Costurile contractării unui credit pot varia în funcție de tipul de produs pentru care sunteți eligibil în urma analizării situației dvs particulare.
Transmiterea formularului de mai sus nu reprezintă o solicitare de credit, servind doar la realizarea unei oferte de creditare personalizată! Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate stabilite de Simplu Credit, de întocmirea și de aprobarea dosarului de credit.
Google Rating
4.9
Based on 474 reviews
Facebook Rating
4.6
Based on 81 reviews

DE CE credite nevoi personale rapide de la SIMPLU CREDIT?

În primul rând, poți aplica direct online – de pe telefon, laptop, tabletă sau computerul personal. În plus, pentru orice credit de nevoi personale online, nu doar rapiditatea și simplitatea aplicării reprezintă un principiu de bază pentru noi și satisfacerea nevoilor tale curente. Existenți pe piața de servicii și produse financiare non-bancare încă din anul 2004, ne fundamentăm longevitatea și profesionalismul pe o suită de principii care să răspundă cu succes românului de rând, omului modern și nevoilor sale reale, actuale!

Ai nevoie de un credit de nevoi personale rapid, pentru a-ți duce la bun sfârșit planurile sau pentru a face față anumitor sarcini și cheltuieli neprevăzute? SimpluCredit este alături de tine cu opțiuni IFN de credite de nevoi personale online. Suntem aici ca să te ajutăm și să-ți facem viața mai ușoară, în momente cheie. Ne place să credem că pentru fiecare problemă există o soluție și, prin urmare, un împrumut; iar orice plan poate deveni astfel mai realizabil.

Simplu Credit IFN – instituția financiară nebancară care se cunoaște la nevoie!

Prietenul la nevoie se cunoaște… Dar, atunci când prietenii, apropiații sau rudele nu dispun de sumele de bani necesare pentru a te împrumuta sau, pur și simplu, aleg să nu facă acest lucru – din diferite considerente, cum ar fi teama propriei instabilități financiare ulterior posibile – există Simplu Credit.

Descoperă acum soluția rapidă și convenabilă pentru necesitățile tale financiare! Cu serviciul nostru de credite nevoi personale rapide, online, ai acces la banii necesari într-un timp record, fără complicații sau întârzieri. Nu îți trebuie documente stufoase, nu trebuie să faci niciun drum fizic și, în plus, obții banii solicitați direct în contul personal, fără a pierde timp prețios și fără ca procesul creditării să-ți dea bătăi de cap. Cu alte cuvinte, poți obține un credit nevoi personale online, rapid, din confortul propriei locuințe. Tot ce trebuie să faci, în primă instanță, este să completezei formularul de aplicare disponibil pe site sau, după caz, cum dorești, să ne contactezi telefonic.

Indiferent de modalitatea pe care o alegi pentru a ne înștiința cu privire la intenția ta de a contracta un credit de nevoi personale rapid, de tip IFN, îți vom răspunde cu promptitudine și te vom sprijini cu maximum de responsabilitate financiară, transparență și empatie pe toată durata procesului.

Nu ne crezi? Iată ce spun clienții noștri!

Simplu Credit
4.9
Based on 462 reviews
 • O echipa de nota zece...seriozitate, rapiditate in rezolvarea problemelor cu care ai venit, recomand 100%

  Dan Emil Constantin Avatar Dan Emil Constantin
  11/11/2022

  spun doar atât: aici puteți întâlni două persoane minunate, empatice, vesele și profesioniste: doamna Ana Maria MINCU și doamna Andreea BRENDEA. 😊

  Elena Irofti Avatar Elena Irofti
  31/10/2022

  Mulțumesc pentru profesionalism și corectitudine. Doamna Liliana Șoarece m-a ajutat și împreună am găsit cea mai bună soluție.

  Mioara Toma Avatar Mioara Toma
  22/09/2022
 • Sotia a facut un imprumut la aceasta sucursala si a fost foarte multumita de modul de desfasurare.De exemplu domnul Adrian este un exemplu de profesionalism.Recomand cu toata caldura.

  George Tudor Avatar George Tudor
  05/09/2022

  Un angajat de nota 10 care își face treaba în interesul clientului și al angajatorului în aceeași măsură. 👍

  Laura Grancea Avatar Laura Grancea
  22/08/2022

  Sunt foarte multumita de Simplu Credit iFN. Mai ales sucursala din Pantelimon. M-a ajutat ori de cate ori am avut nevoie. O recomand !cucaldura a

  123crisami Avatar 123crisami
  22/08/2022

Întrebări frecvente – credit online de nevoi personale rapid

Pentru a aplica la un credit de nevoi personale de la Simplu Credit trebuie sa ai cel puțin 18 ani împliniți, o vechime minimă în muncă de 3 luni și un venit stabil lunar din salariu, pensie sau alte activități.

Pentru clienții noi, minimul de acte necesare este:

Pentru plata ratelor îți poți alege oricare dintre următoarele opțiuni:

 • online, direct de pe pagina Plata Online (plățile efectuate după ora 16:00 se vor vedea în cont în următoarea zi lucrătoare);
 • prin terminalele SelfPay (fost ZEBRA PAY – plățile efectuate după ora 16:00 se vor vedea în cont în următoarea zi lucrătoare);
 • în conturile noastre:
  • RO30 BACX 0000 0007 3127 2010 deschis la UNICREDIT BANK – SUCURSALA GRIGORE MORA;
  • RO77 CECE B312 01RO N211 5700 deschis la CEC BANK – SUCURSALA STEFAN CEL MARE.
ANPC
ANPC Persoane Fizice

Informații utile – credite de nevoi personale rapide Simplu Credit IFN

Acordarea unui nou împrumut

Decizia de acordare a unui nou împrumut este o decizie particulară pentru fiecare client. În funcție de situația existentă pe parcursul desfășurării unui credit, poți fi eligibil pentru un nou credit sau nu.

Întârzierea plății pentru creditul online de nevoi personale

În cazul în care nu poți plăti la scadență suma datorată, te rugăm să te adresezi de urgență unui reprezentant SimpluCredit pentru a afla ce opțiuni ai. Neplata integrală a sumelor datorate la scadență poate atrage diverse penalizări.

Costuri fixe pentru credite online de nevoi personale
Nu există alte comisioane sau costuri decât cele comunicate, pe parcursul desfășurării creditului de nevoi personale (online) nu îți vom majora ulterior suma de plată lunară.

Sună bine, vreau un credit!