Termeni legali si conditii de utilizare pentru site-ul web Simplu Credit

Simplu Credit IFN S.A. numita in continuare “Simplu Credit” isi are sediul social in Bucuresti, Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, tronson 6, mezanin, zona 6, sector 1, tel. 021.9775, e-mail: office@simplucredit.ro si este inregistrata in Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/16199/2018, cod unic de inregistrare RO 17008629, in Registrul General al BNR sub nr.RG-PJR-41-110101 / 2018 si in Registrul Special al BNR sub nr. RS-PJR-41-110116 / 2018.

Simplu Credit IFN S.A. isi desfasoara activitatea in conformitate cu Legea nr. 93/2009 privind institutiile financiare nebancare.

Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea Simplu Credit, astfel ca isi rezerva dreptul de a modifica continutul si / sau structura site-ului in orice moment si fara nicio informare prealabila. Este responsabilitatea Dumneavoastra de a va asigura ca detineti informatii actualizate in legatura cu acest site, iar prin continuarea utilizarii acestui site web se intelege ca ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu continutul Termenelor si conditiilor existente la momentul accesarii, ca toate modificarile intervenite pe site va sunt opozabile.

Informatiile cuprinse in acest site sunt furnizate exclusiv cu titlu informativ si trebuie utilizate doar in acest scop, ele neputand fi considerate oferte de produse sau servicii financiare si nici nu reprezinta sfaturi sau recomandari pentru investitii sau contractarea unui imprumut sau produs financiar.

Orice persoana care doreste sa isi procure unul dintre produsele Simplu Credit este rugata sa se adreseze consultantilor Simplu Credit aflati la punctele de lucru unde este afisata sigla Simplu Credit IFN S.A., sa telefoneze la numarul de telefon: 021.9775 sau la numerele de telefon de la Punctele de Lucru ale Simplu Credit IFN S.A.

Simplu Credit nu isi asuma raspunderea pentru eventuala infectare a sistemului Dumneavoastra cu virusi informatici, Dumneavoastra revenindu-va intreaga obligatie de a va verifica si asigura in mod corespunzator securitatea sistemului pe care il utilizati.

Informatiile publicate pe acest site web au fost analizate cu atentie pentru a nu prezenta neconcordante cu realitatea; cu toate acestea, Simplu Credit nu poate asigura o garantie asupra calitatii sau aplicarii acestora in anumite scopuri.

Link-urile afisate pe acest site web pot conduce catre site-uri care nu sunt controlate de catre Simplu Credit, astfel ca Simplu Credit nu poate fi considerata responsabila de continutul acestora sau al celor la care se face referire pe aceste site-uri. De asemenea, Simplu Credit nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele publicate pe aceste site-uri, riscul pentru vizitarea acestor site-uri web este asumat in totalitate de catre Dumneavoastra ca utilizatori.

In masura in care cadrul legislativ din Romania o permite, nu se accepta raspunderea pentru nicio pierdere sau dauna cauzata direct sau indirect prin utilizarea materialelor publicate pe acest site web.

Copyright

Produsele si serviciile descrise in acest site, precum si marcile, sloganurile, numele si imaginile afisate pe acest site web sau logo-urile prezentate, sunt proprietatea exclusiva a Simplu Credit sau a altor parteneri contractuali ai Simplu Credit, ele neputand fi reproduse sau folosite de catre un alt tert fara drept, sub sanctiunea prevazuta in legislatia aplicabila.

Nicio postare pe acest site web nu reprezinta acordul direct sau indirect in vederea utilizarii marcilor fara acordul prealabil sau aprobarea scrisa a Simplu Credit sau a tertelor parti care detin aceste marci.

Toate drepturile asupra textului inclus in paginile acestui site web, inclusiv dreptul de proprietate, sunt detinute si controlate de catre Simplu Credit.

Pot fi descarcate copii ale materialelor publicate pe acest site web numai in scopuri necomerciale sau pentru uz propriu. Cu toate acestea, dreptul de proprietate asupra materialelor in cauza sau alte drepturi asociate acestuia nu pot fi detinute de Dumneavoastra.

Sunt interzise copierea, reproducerea, descarcarea, republicarea, difuzarea, transmiterea, afisarea, modificarea sau reutilizarea acestor materiale in alte scopuri decat cele mentionate mai sus.

Nu va este permis (nici sa asistati alte persoane) sa stabiliti link-uri catre acest site web (prin intermediul hypertext-ului, deep-linking-ului, framing-ului, tagging-ului sau prin alte modalitati) fara acordul prealabil al Simplu Credit. In acest sens, toate cererile privind consimtamantul nostru vor fi tratate cu promptitudine.

Autorizarea de a folosi acest site web poate inceta fara o notificare prealabila daca din perspectiva Simplu Credit utilizatorul (i) a incalcat unul din termenii de utilizare enuntati mai sus, (ii) a comis o frauda sau (iii) manifesta orice comportament care aduce prejudicii Simplu Credit. La incetare, sunteti obligat sa incetati imediat utilizarea acestui site si sa distrugeti toate materialele copiate direct sau indirect de pe acesta.

Acesti termeni de utilizare sunt guvernati de legile Romaniei si vor fi interpretati in conformitate cu legislatia romana. Daca oricare din termenii si conditiile prezentate mai sus sunt considerate ilegale, nule sau in contradictie cu cadrul legislativ, atunci acestea vor fi revizuite separat, astfel incat sa nu afecteze validitatea si aplicabilitatea celorlalte termene si conditii.

Protejarea datelor cu caracter personal

Conform Regulamentului 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulație a acestor date, asaSIMPLU CREDIT IFN S.A. cu sediul in Bucuresti, Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, tronson 6, mezanin, zona 6, sector 1,tel. 021.9775, e-mail: office@simplucredit.ro, inregistrata in Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J 40/16199/2018, cod unic de inregistrare RO 17008629, inregistrata in Registrul General al BNR sub nr.RG-PJR-41-110101/2018 si in Registrul Special al BNR sub nr.RS-PJR-41-110116 / 2018ias, in calitate de operator de date cu caracter personal inregistrat in Registrul Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Numarul 5077, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Dumneavoastra le furnizati.

In scopul desfasurarii activitatii de creditare, Simplu Credit poate prelucra și stoca, pe toata durata raporturilor contractuale, cat și dupa incetarea acestor raporturi, datele Dumneavoastra cu caracter personal, obținute in baza formularelor, declaratiilor si documentelor de orice fel depuse, redactate sau completate,atunci cand are o obligatie legala sau poate justifica un interes legitim.

In scopul desfasurarii activitaților de reclama, marketing și publicitate, Simplu Credit poate prelucra și stoca, pe toata durata raporturilor contractuale, cu consimtamantul dumneavoastra datele personale, obtinute in baza formularelor, declaratiilor si documentelor de orice fel depuse, redactate sau completate, necesare pentru a va contacta cu scopul de a-și promova propriile servicii și produse.

In aceleasi scopuri, Simplu Credit are dreptul de a transmite aceste date catre operatori asociati, cum ar fi Biroul de Credit S.A., Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), contractorilor nostri pentru furnizarea unor servicii externalizate de catre acestia din urma sau entitatilor care centralizeaza informatii privitoare la istoricul de credit ori au rol de supraveghere și control.

Dumneavoastra aveti dreptul sa refuzati de indata sau sa solicitati ulterior, fara nicio justificare, in mod gratuit, in scris, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, ca datele Dumneavoastra. cu caracter personal sa nu fie prelucrate de catre Simplu Credit dupa incetarea raporturilor contractuale cu aceasta companie, in scop de reclama, marketing si publicitate si/sau desfasurarii activitatii financiar-bancare sau sa nu fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Care sunt drepturile dumneavoastra? 

  • Ai dreptul de a fi informat cu privire la datele tale cu caracter personal;
  • Ai dreptul de a solicita stergerea sau actualizarea datelor incomplete, incorecte sau care nu mai sunt de actualitate;
  • Ai dreptul, pentru motive intemeiate si legitime, de a te opune anumitor prelucrari de date, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare, insa SIMPLU CREDIT nu iti poate oferi serviciile solicitate in lipsa respectivelor date;
  • Ai dreptul de a solicita incetarea prelucrarii datelor tale in scop de marketing direct sau pentru crearea de oferte personalizate;
  • Ai dreptul de a cere anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta ta, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, precum si reevaluarea oricarei alte decizii luate in privinta ta;
  • Ai dreptul de a te adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal sau justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de legislatia privind protectia datelor cu caracter personal care ti-au fost incalcate.

Pentru exercitarea oricaruia din aceste drepturi, trebuie doar sa trimiti o cerere in forma scrisa, datata si semnata, in care se vor mentiona datele asupra carora se solicita interventia, motivul justificat si modul de interventie la adresa din Bucuresti, Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, tronson 6, mezanin, zona 6, sector 1, tel. 021.9775, e-mail: office@simplucredit.ro sau dpo@simplucredit.ro

Daca unele din datele Dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Accesarea site-ului nostru (https://www.simplucredit.ro) in continuare și completarea formularului de aplicare echivaleaza cu acceptul Dumneavoastra asupra procesarii datelor cu caracter personal in scopurile mai sus prezentate.