Ca sa aplici pentru un credit la noi, totul este “SIMPLU”:

 • Aplicatia online – selectezi suma de care ai nevoie si perioada de rambursare, tragand de barele de selectie corespunzatoare, apoi completezi doar cateva date de contactsi unul dintre colegii nostri te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru detalii. Daca ai intrebari legate de modul de functionare sau acordare a creditelor noastre, te rugam sa ne contactezi la numerele de telefon afisate in pagina de Contact
 • Aplicatia fizica – Tot ce trebuie sa faci este sa ne vizitezi intr-unul dintre punctele de lucru. Colegii nostri iti vor raspunde la toate intrebarile si te vor ajuta sa identifici creditul care ti se potriveste.

Analiza dosarului – Procesul de analiza al documentelor va fi rapid si vei primi raspuns in 24 pana la 48 de ore. In cadrul procesului de analiza te vom contacta pentru orice alte informatii necesare daca este cazul. In procesul de analiza incercam sa fim flexibili si sa intelegem situatia particulara a fiecarui client. Daca in urma analizei nu te incadrezi la produsul de creditare selectionat, vom incerca impreuna sa gasim produse alternative. Va fi decizia ta daca le accepti sau nu.

Semnarea contractului – Daca te-ai calificat pentru un imprumut si ai depus toate actele necesare, vei fi invitat la unul din punctele noastre de lucru, pentru semnarea contractului si in aceeasi zi vei primi si banii in contul tau.

Plata creditului
Creditul se va rambursa astfel:

 • in conturile noastre:
  • RO30 BACX 0000 0007 3127 2010 deschis la UNICREDIT BANK – SUCURSALA GRIGORE MORA
  • RO77 CECE B312 01RO N211 5700 deschis la CEC BANK – SUCURSALA STEFAN CEL MARE
 • prin terminalele SelfPay (fost ZEBRA PAY – platile efectuate dupa ora 16:00 se vor vedea in cont in urmatoarea zi lucratoare)
 • online, direct de pe pagina Plata Online (platile efectuate dupa ora 16:00 se vor vedea in contul in urmatoarea zi lucratoare)

Dreptul de retragere – In primele 14 zile de la semnarea contractului, ai posibilitatea de a te retrage din contract, caz in care va trebui sa notifici IFN-ul si sa platesti creditul utilizat + dobanda aferenta zilelor de utilizare.

Rambursarea anticipata – este posibila in orice moment doresti. In cazul in care au trecut mai mult de 14 zile de la semnarea contractului, poti rambursa anticipat intreaga suma imprumutata sau o parte din aceasta adresand o cerere scrisa IFN-ului.

Comisionul de rambursare anticipata este un procent aplicat capitalului ramas astfel:

 • 1% pentru creditele care au mai mult de 12 luni pana la finalizarea contractului;
 • 0,5% pentru creditele care au mai putin 12 luni pana la finalizarea contractului.

Te rugam sa ne contactezi pentru a afla exact suma datorata la data rambursarii anticipate si nu uita sa faci o cerere scrisa.

Criterii minime de eligibilitate

Pentru a accesa un credit trebuie sa aveti minim 18 ani, o vechime minima in munca de 3 luni si sa aveti un venit stabil lunar din salariu, pensie sau alte activitati. Indeplinirea acestor conditii nu inseamna ca sunteti automat eligibil pentru un credit. Acordarea unui credit este o decizie Simplu Credit IFN S.A. bazata pe analiza mai multor date si informatii.

Acordarea unui nou imprumut

Decizia de acordare a unui nou imprumut este o decizie particulara pentru fiecare client. In functie de situatia particulara pe parcursul desfasurarii unui credit puteti fi eligibil pentru un nou credit sau nu. Pe masura ce folositi produsele de creditare Simplu Credit fara intarzieri, „calificativul de incredere” acordat de Simplu Credit creste si veti beneficia in viitor de avantaje.

Costuri fixe

Nu exista alte comisioane sau costuri decat cele comunicate. Pe parcursul desfasurarii creditului nu iti vom majora suma de plata lunara. Inainte de semnarea contractului de credit te vom informa asupra produsului de creditare la care te-ai incadrat si iti vom comunica toate costurile aferente creditului.

Intarzierea platii

In cazul in care nu puteti plati la scadenta suma comunicata te rugam sa te adresezi de urgenta unui reprezentant Simplu Credit pentru a afla ce optiuni ai. Neplata integrala a sumelor datorate la scadenta va atrage aplicarea de penalitati la sumele datorate (exclusiv dobanda).

Neplata la scadenta a sumelor datorate implica raportarea la Biroul de Credit S.A. si alte institutii similare in termen de 30 zile de la data inregistrarii primei intarzierii, care iti pot afecta istoricul de creditare si accesul in viitor la alte produse de creditare. Simplu Credit isi rezerva toate optiunile legale pentru recuperarea creditului acordat, inclusiv recuperarea pe calea executarii silite.