Corectitudine înainte de toate!

Prioritatea noastră numărul unu este satisfacția clienților noștri, motiv pentru care depunem toate eforturile pentru a deveni cea mai corectă instituție financiară din România.

Cum facem asta?

Nu ești convins?

Nicio problemă! Te rugăm să alegi care dintre următoarele afirmații consideri ca sunt adevărate:

Dobânzile noastre sunt mari față de cele practicate de bănci, într-adevăr, iar dacă te încadrezi pentru un credit la o bancă, noi te vom încuraja să aplici acolo. Dar, din păcate, băncile au condiții de eligibilitate din ce în ce mai restrictive, ceea ce înseamnă că tot mai puțini oameni se pot îndrepta către această variantă, deși au nevoie de bani. Noi suntem aici pentru a îi ajuta pe aceștia!

Având în vedere condițiile noastre de eligibilitate mult mai relaxate decât ale băncilor, riscul nostru ca instituție de creditare crește, ceea ce duce la dobânzi mai mari. Cu toate acestea, dobânzile practicate de noi sunt printre cele mai mici de pe piața creditelor nebancare!

Unul dintre principiile fundamentale pe care ne bazăm este transparența totală față de clienții noștri! Noi nu ascundem niciun fel de taxe, din contră: îți vom explica în detaliu toate costurile asociate creditului tău înainte de semnarea contractului, astfel încâ să poți lua o decizie în deplină cunoștința de cauză.

Este și în beneficiul nostru, ca instituție financiară, să oferim credite care pot fi plătite cât mai ușor de către clienții noștri, altfel și noi pierdem bani! Din acest motiv, agenții noștri vor avea o discuție cu tine înainte de semnarea contractului, pentru a putea înțelege cât mai bine situația ta și pentru a identifica, împreună cu tine, produsele care ți se potrivesc cel mai bine.

De altfel, peste 1500 de oameni au ales să împrumute bani de la Simplu Credit nu doar o dată, ci de două sau chiar mai multe ori!

Sună bine, vreau un credit!