Credite de Nevoi Personale CORECTERAPIDESIMPLE

 • Completează și trimite formularul de mai jos, iar noi te vom contacta în maxim 15 minute (de luni până vineri, între orele 09:00 - 18:00)!
  Vreau să împrumut
 • Please enter a number from 500 to 25000.
 • Pentru o perioadă de
 • Please enter a number from 6 to 48.
 • Hidden
 • Hidden
Pentru un credit de nevoi personale în valoare de pe o perioadă de , ai rata dobânzii fixă – pe an, comision de administrare lunar – , rata lunară – , DAE , comision de analiză a dosarului de credit – , iar suma totală de achitat este .
Însă noi răsplătim clienții buni! Platește fiecare rată la scadență și beneficiezi de REDUCERE: ai comision de administrare pentru rata respectivă. Astfel, pe întreaga perioadă a contractului poți economisi până la pentru aceeași sumă împrumutată (), întrucât vei avea DAE – , rata lunară – , iar suma totală de achitat – (comisionul de analiză a dosarului de credit si rata dobânzii fixă neschimbate).
Informațiile din acest exemplu sunt orientative și nu au valoare contractuală.
Transmiterea formularului de mai sus nu reprezintă o solicitare de credit, servind doar la realizarea unei oferte de creditare personalizată! Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate stabilite de Simplu Credit, de întocmirea și de aprobarea dosarului de credit.
Google Rating
4.9
Based on 362 reviews
Facebook Rating
4.6
Based on 81 reviews

Nu ne crezi? Iată ce spun clienții noștri!

Simplu Credit
4.8
Based on 443 reviews
Recomand, transparența totală si profesionalism!
DUMITRU H.
DUMITRU H.
05:33 16 Dec 20
Recomand cu drag, mi s-au aprobat 20.000 lei de pe o zi pe alta !Felicitari
LUCA R.
LUCA R.
07:39 08 Dec 20
am dat 4 pt dobanda si 5 pt servicii
matei A.
matei A.
12:19 19 Nov 20
O rata a dobanzii relativ buna, uneori comparabila cu cea oferita de creditele bancare. Rapiditate in obtinerea creditului, personal plin de solicitudine, foarte amabil, sediul central foarte civilizat ca spatiu.
raluca M.
raluca M.
12:26 16 Nov 20
Cei mai buni din multitudinea de IFN!
Francesca E.
Francesca E.
16:13 14 Oct 20
Foarte drăguți și profesionali. Mi-au fost de ajutor într-un moment dificil din punct de vedere financiar, mulțumită staff-ului disponibil și înțelegător am reușit să găsesc un credit perfect pentru nevoile mele. Mulțumesc mult Simplu Credit
a d
a d
22:04 07 Oct 20
Cel mai Bun IFN din Romania cu o dobândă ok, din experiența mea care am avut-o cu mai multe IFN-uri.Un serviciu excelent si personal de calitate. Mulțumesc cu respect doamnei Liliana Șoarece care am avut plăcerea să o cunosc personal la sediul din Victoriei si ofera servicii excepționale marca Simplu Credit, si totodata doamnei Marcela care nu o cunosc personal dar am fost asistat la telefon foarte okPer total nota 10 din 10
Florin B.
Florin B.
14:30 06 Oct 20
Recomand simplu Credit. Totul a fost simplu și rapid, fără bătăi de cap, oameni serioși.
Albu G.
Albu G.
14:51 17 Jun 20
5 stele cu plus.
Am aplicat pe internet pentru un credit de nevoi personale ,am fost sunat in nici 10 min de doamna Ochesel Liliana (foarte drăguța,nota 10)a 2 -a zii sa aprobat creditul fără prea mari bătăi de cap și fără multe drumuri cum se întâmpla la alte bănci. Felicitări!!
Marian G.
Marian G.
07:29 01 Apr 20
Recomand cu încredere! Simplu, corect, rapid și personal foarte drăguț și foarte amabil! Cel mai bun IFN din toate punctele de vedere!
anda F.
anda F.
12:01 10 Mar 20

Întrebări Frecvente

Pentru a aplica la un credit de nevoi personale de la Simplu Credit trebuie sa ai cel puțin 18 ani împliniți, o vechime minimă în muncă de 3 luni și un venit stabil lunar din salariu, pensie sau alte activități.

Pentru clienții noi, minimul de acte necesare este:

Pentru plata ratelor îți poți alege oricare dintre următoarele opțiuni:

 • în conturile noastre:
  • RO49 BACX 0000 0007 3127 2250 deschis la UNICREDIT BANK – SUCURSALA GRIGORE MORA
  • RO39BTRL06401202M09203XX deschis la BANCA TRANSILVANIA
  • RO77 CECE B312 01RO N211 5700 deschis la CEC BANK – SUCURSALA STEFAN CEL MARE
 • prin terminalele SelfPay (fost ZEBRA PAY – plățile efectuate după ora 16:00 se vor vedea în cont în următoarea zi lucrătoare)
 • online, direct de pe pagina Plata Online (plățile efectuate după ora 16:00 se vor vedea în cont în următoarea zi lucrătoare)

Informații Utile

Acordarea unui nou împrumut

Decizia de acordare a unui nou împrumut este o decizie particulară pentru fiecare client. În funcție de situația particulară pe parcursul desfășurării unui credit, puteți fi eligibil pentru un nou credit sau nu.
Pe măsură ce folosiți produsele de creditare Simplu Credit fără întârzieri, „calificativul de încredere” acordat de Simplu Credit crește. În acest mod veți beneficia în viitor de avantaje, cum ar fi costuri mai reduse sau posibilitatea creșterii sumei împrumutate.

Costuri fixe

Nu există alte comisioane sau costuri decât cele comunicate, pe parcursul desfășurării creditului nu îți vom majoră suma de plata lunară.
Înainte de semnarea contractului de credit te vom informa asupra produsului de creditare la care te-ai încadrat și îți vom comunica toate costurile aferente acelui credit.

Întârzierea plății

În cazul în care nu poți plăti la scadență suma comunicată, te rugăm să te adresezi de urgență unui reprezentant Simplu Credit pentru a află ce opțiuni ai. Înțelegem că pot apărea situații în care chiar nu poți efectua plata. În acest caz, vom discuta cu tine și vom încerca să găsim împreună o soluție, cum ar fi reeșalonarea ratelor sau refinanțarea creditului.

Totuși, neplata integrală a sumelor datorate la scadență va atrage aplicarea de penalități la sumele datorate (exclusiv dobânda) și implică raportarea la Biroul de Credit și alte instituții similare în termen de 30 zile de la data înregistrării primei întârzieri, ceea ce îți poate afecta istoricul de creditare și accesul la alte produse de creditare, în viitor. Simplu Credit își rezervă toate opțiunile legale pentru recuperarea creditului acordat, inclusiv recuperarea pe calea executării silite. 

Sună bine, vreau un credit!