Credite de Nevoi Personale CORECTERAPIDESIMPLE

 • Completează și trimite formularul de mai jos, iar noi te vom contacta în maxim 15 minute (de luni până vineri, între orele 09:00 - 18:00)!
  Vreau să împrumut
 • Please enter a number from 500 to 25000.
 • Pentru o perioadă de
 • Please enter a number from 6 to 48.
Dacă plătești toate ratele la scadență, pentru un credit de nevoi personale în valoare de pe o perioadă de , beneficiezi de  comision de administrare, rata dobânzii fixă – pe an, rata lunară – , DAE , comision de analiză a dosarului de credit – , iar suma totală de achitat este .
Dacă depășești scadența, pentru același credit de nevoi personale în valoare de pe o perioadă de , comisionul de administrare este , rata dobânzii fixă – pe an, rata lunară – , DAE , comision de analiză a dosarului de credit – , iar suma totală de achitat este .
Informațiile din acest exemplu sunt orientative și nu au valoare contractuală.
Transmiterea formularului de mai sus nu reprezintă o solicitare de credit, servind doar la realizarea unei oferte de creditare personalizată! Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate stabilite de Simplu Credit, de întocmirea și de aprobarea dosarului de credit.
Notă de pe Google
4.9
Din 197 recenzii
Notă de pe Facebook
4.5
Din 44 recenzii

Nu ne crezi? Iată ce spun clienții noștri!

Satisfacator
George G.
14:25 24 Oct 20
Multumita de serviciile oferite.
Elena B.
09:59 08 Oct 20
Salariati profesionisti, prompti si cu multa disponibilitate! Analiza si aprobarea rapida a solicitarii clientului. Desigur cu respectarea normelor de creditare interne.
Personal apreciez agentia Simplu credit Brasov, ofiterul de credite Andrei Abucurei!
Recomand IFN-ul Simplu credit!
Elena Irimia
Palffy I.
17:00 07 Oct 20
Multumita de serviciile oferite.
Delya D.
15:06 02 Jul 20
simplu cu actele și foarte rapid
Ion G.
08:33 25 Jun 20
Recomand simplu Credit. Totul a fost simplu și rapid, fără bătăi de cap, oameni serioși.
Albu G.
14:51 17 Jun 20
Va recomand cu încredere sa apelați simplu credit sunt promiți și seriosi
Flori S.
13:40 17 Jun 20
Simplu,rapid!
Recomand cu incredere!
Claudia V.
08:25 27 May 20
Personal foarte amabil,rapid si solutionare imediata.Va multumesc!
Iulian M.
12:27 20 May 20
Profesionisti,amabili, foarte buni !
Gabriel P.
08:08 15 May 20

Întrebări Frecvente

Pentru a aplica la un credit de nevoi personale de la Simplu Credit trebuie sa ai cel puțin 18 ani împliniți, o vechime minimă în muncă de 3 luni și un venit stabil lunar din salariu, pensie sau alte activități.

Pentru clienții noi, minimul de acte necesare este:

Pentru plata ratelor îți poți alege oricare dintre următoarele opțiuni:

 • în conturile noastre:
  • RO49 BACX 0000 0007 3127 2250 deschis la UNICREDIT BANK – SUCURSALA GRIGORE MORA
  • RO39BTRL06401202M09203XX deschis la BANCA TRANSILVANIA
  • RO77 CECE B312 01RO N211 5700 deschis la CEC BANK – SUCURSALA STEFAN CEL MARE
 • prin terminalele SelfPay (fost ZEBRA PAY – plățile efectuate după ora 16:00 se vor vedea în cont în următoarea zi lucrătoare)
 • online, direct de pe pagina Plata Online (plățile efectuate după ora 16:00 se vor vedea în cont în următoarea zi lucrătoare)

Informații Utile

Acordarea unui nou împrumut

Decizia de acordare a unui nou împrumut este o decizie particulară pentru fiecare client. În funcție de situația particulară pe parcursul desfășurării unui credit, puteți fi eligibil pentru un nou credit sau nu.
Pe măsură ce folosiți produsele de creditare Simplu Credit fără întârzieri, „calificativul de încredere” acordat de Simplu Credit crește. În acest mod veți beneficia în viitor de avantaje, cum ar fi costuri mai reduse sau posibilitatea creșterii sumei împrumutate.

Costuri fixe

Nu există alte comisioane sau costuri decât cele comunicate, pe parcursul desfășurării creditului nu îți vom majoră suma de plata lunară.
Înainte de semnarea contractului de credit te vom informa asupra produsului de creditare la care te-ai încadrat și îți vom comunica toate costurile aferente acelui credit.

Întârzierea plății

În cazul în care nu poți plăti la scadență suma comunicată, te rugăm să te adresezi de urgență unui reprezentant Simplu Credit pentru a află ce opțiuni ai. Înțelegem că pot apărea situații în care chiar nu poți efectua plata. În acest caz, vom discuta cu tine și vom încerca să găsim împreună o soluție, cum ar fi reeșalonarea ratelor sau refinanțarea creditului.

Totuși, neplata integrală a sumelor datorate la scadență va atrage aplicarea de penalități la sumele datorate (exclusiv dobânda) și implică raportarea la Biroul de Credit și alte instituții similare în termen de 30 zile de la data înregistrării primei întârzieri, ceea ce îți poate afecta istoricul de creditare și accesul la alte produse de creditare, în viitor. Simplu Credit își rezervă toate opțiunile legale pentru recuperarea creditului acordat, inclusiv recuperarea pe calea executării silite. 

Sună bine, vreau un credit!