Simplu Credit IFN SA ofera credite rapide atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Despre tipurile de credite oferite in ambele cazuri vom vorbi in cele ce urmeaza.

Credite pentru persoane juridice:

1. Factoring

Factoringul este o alternativa de finantare orientata, de regula, spre intreprinderile mici si mijlocii si consta intr-o operatiune prin care se poate incasa, in avans, un procent din valoarea pe care o au facturile emise catre clienti.

De exemplu, in cazul in care societatea Dvs. a realizat o vanzare si, prin urmare, a emis o factura de 200.000 lei care trebuie platita in termen de 60 de zile de catre client, nu trebuie sa mai asteptati doua luni sa incasati contravaloarea facturii, ci va veti putea continua activitatea intr-un mod eficient, datorita faptului ca Simplu Credit IFN va ofera pana la 80% din valoarea creantei cesionate, in maxim 10 zile lucratoare de la solicitarea cererii. La randul sau, clientul nu va mai face plata catre compania Dvs. la momentul scadentei, ci spre Simplu Credit care va vira diferenta de bani (de pana 100%) catre Dvs., mai putin comisioanele.

Intre avantajele factoringului Simplu Credit IFN notam:

  • documentatie simpla;
  • raspuns rapid;
  • flexibilitate (se adreseaza tuturor societatilor comerciale fara a se stabili limite legate de cifra de afaceri, profit, an de infiintare etc.);
  • banii se primesc in maxim 10 zile lucratoare;
  • nu se percep garantii materiale.

La toate acestea, adaugati si avantajele generale ale unui factoring – precum imbunatatirea indicatorilor financiari ai societatii si rezolvarea problemelor de cash-flow – si veti obtine o garantie a lucrului bine facut!

2. Scontarea BO si CEC

Scontarea este o operatiune prin care, similar operatiunii de factoring, puteti incasa in avans de la Simplu Credit IFN pana la 80% din valoarea pe care un client o datoreaza firmei. Doar ca in acest caz este vorba despre un bilet la ordin sau o fila CEC primite de la client, pe care firma care le-a primit le va gira in favoarea Simplu Credit IFN. Avantajele acestei operatiuni sunt similare factoringului.

3. Credite pentru capital de lucru

Sa presupunem ca nevoile de finantare sunt mari, insa firma nu este eligibila pentru un credit bancar. Si in aceasta situatie Simplu Credit IFN poate sa vina in intampinarea nevoilor pe care societatea comerciala le are printr-un credit pentru capital de lucru. Conditia ca finantarea sa poata fi acordata este ca firma sa aiba posibilitatea de a oferi garantii materiale.

Credite pentru persoane fizice:

1. Multi Credit – Credit de Nevoi Personale

Aplicand pentru un credit de nevoi personale, persoanele fizice cu varsta de 18 ani impliniti sau mai mult pot obtine pana la 20.000 de lei. La aceasta suma posibilitatea de rambursare este de 6-48 luni. Persoana in cauza trebuie sa faca dovada unui venit de minim 650 lei/luna. La contractarea creditului se va solicita, de asemenea, sa se trimita online o copie dupa actul de identitate si un extras de cont, deoarece banii imprumutati vor fi virati direct in cont. Sumele vor fi restituite în rate fixe, care nu vor fi afectate de cursul valutar deoarece creditele Simplu Credit IFN sunt oferite doar in Lei. Un astfel de credit poate fi utilizat, de exemplu, pentru urgente medicale, studii sau vacante.

Simplu Credit