Simplu Credit pentru PensionariACUMAICI

Credite pentru pensionari ÔÇô IFN? Simplu, ├«n func╚Ťie de nevoi!

Institu╚Ťiile financiare non-bancare (IFN-uri) au abilitatea, de asemenea, s─â ofere inclusiv credite pentru pensionari. Aceste credite pot fi similare celor oferite de b─ânci, dar exist─â unele diferen╚Ťe ╚Öi considera╚Ťii specifice atunci c├ónd vine vorba de ├«mprumuturile oferite de IFN-uri pentru persoanele care se ├«ncadreaz─â la acest statut.

Vreau să împrumut
Please enter a number from 500 to 25000.
Pentru o perioad─â de
Please enter a number from 6 to 60.
Hidden
Codebitor
Simulare Credit:
Pentru un credit de nevoi personale ├«n valoare de pe o perioad─â de , ai rata dob├ónzii fix─â ÔÇô pe an, comision de administrare lunar - , rata lunar─â ÔÇô , DAE , comision de analiz─â a dosarului de credit ÔÇô , iar suma total─â de achitat este .
Nume complet(Required)
(Required)
Hidden
Hidden
Rata dobanzii: 39% pentru toti clientii pensionari
Perioada de creditare: minimum 6 luni ÔÇô maximum 60 luni. Suma acordata: minimum 1.500 lei ÔÇô maximum 25.000 lei.
Varsta maxima 77 ani (la scadenta creditului) | Pensia minima acceptata: 500 lei
Informa╚Ťiile din acest exemplu sunt orientative, se refer─â la un anumit tip de produs ╚Öi nu au valoare contractual─â. Costurile contract─ârii unui credit pot varia ├«n func╚Ťie de tipul de produs pentru care sunte╚Ťi eligibil ├«n urma analiz─ârii situa╚Ťiei dvs particulare.
Transmiterea formularului de mai sus nu reprezintă o solicitare de credit, servind doar la realizarea unei oferte de creditare personalizată! Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate stabilite de Simplu Credit, de întocmirea și de aprobarea dosarului de credit.
Google Rating
4.9
Based on 473 reviews
Facebook Rating
4.6
Based on 81 reviews

├Ämprumut pensionari ÔÇô cu noi al─âturi de tine e mai… simplu!

Simplu Credit sus╚Ťine pensionarii din Rom├ónia ╚Öi nevoile specifice ale acestora, precum investiga╚Ťiile de s─ân─âtate suplimentare absolut necesare sau nevoile survenite ca urmare a unor venituri lunare insuficiente. Astfel, ├«n caz de urgen╚Ť─â, contribuim la ├«mbun─ât─â╚Ťirea stilului de via╚Ť─â al persoanelor pensionare sau la acoperirea unor costuri neprev─âzute pe care acestea nu-╚Öi permit s─â le suporte direct din buzunarul propriu ├«n timp real, prin suplimentarea fondurilor lor financiare ├«n baza unui ├«mprumut IFN special conceput: ├«mprumutul pentru pensionari!

Aspecte de luat în considerare privind creditele pentru pensionari

Proces simplificat de aplicare
├Än general, IFN-urile sunt cunoscute pentru proceduri mai simple de aplicare ╚Öi aprobare ├«n compara╚Ťie cu b─âncile. Acest lucru poate fi deosebit de benefic ├«n cazul acord─ârii unui ├«mprumut pentru pensionari, deoarece persoanele ├«n cauz─â, reprezent├ónd de obicei categorii de v├órstnici, pot evita astfel unele dintre formalit─â╚Ťile complicate specifice ├«mprumuturilor bancare ce ar implica, totodat─â, deplas─âri fizice ╚Öi timp pre╚Ťios.

Rata dobânzii și costurile
Deși unele IFN-uri pot oferi rate de dobândă competitive, este important să fii atent la costurile totale ale împrumutului pentru pensionari. Uneori, din considerente justificabile, IFN-urile pot percepe dobânzi mai mari decât băncile, iar acest lucru poate afecta capacitatea unui pensionar de a-și rambursa împrumutul. Alegerea unui creditor IFN transparent și cu o abordare pe deplin explicativă în ceea ce privește posibilele tale nelămuriri te va salva, însă, de surprize neplăcute!

Termenii ╚Öi condi╚Ťiile contractuale pentru credite
Pensionarii ar trebui s─â citeasc─â cu aten╚Ťie termenii ╚Öi condi╚Ťiile oric─ârui ├«mprumut oferit de o institu╚Ťie financiar─â nebancar─â. Este important s─â ├«n╚Ťelegi complet obliga╚Ťiile ╚Öi responsabilit─â╚Ťile tale, precum ╚Öi orice penalit─â╚Ťi sau costuri ascunse care ar putea s─â apar─â ├«n timpul ramburs─ârii. De aceea, la SimpluCredit.ro oferim informa╚Ťii clare, detaliate, corecte ╚Öi concrete, fiindu-╚Ťi oric├ónd la dispozi╚Ťie pentru o discu╚Ťie preliminar─â privind contractarea creditelor pentru pensionari de tip IFN.

Valoarea împrumutului (pensionari)
IFN-urile au deseori limite diferite pentru suma pe care o pot ├«mprumuta pensionarilor ├«n mod responsabil din punct de vedere financiar, f─âr─â riscuri. Astfel, este posibil s─â existe restric╚Ťii mai mici sau mai mari ├«n ceea ce prive╚Öte valoarea maxim─â a ├«mprumutului, ├«n compara╚Ťie cu b─âncile. Simplu Credit ├«╚Öi propune s─â deserveasc─â o categorie c├ót mai larg─â de consumatori, astfel ├«nc├ót creditele pentru pensionari, inclusiv, sunt atent personalizate, ├«n func╚Ťie de nevoi ╚Öi fiecare situa╚Ťie ├«n parte.

Credibilitatea IFN-ului
├Änainte de a solicita un ├«mprumut pentru pensionari de la un IFN, este important s─â te asiguri c─â institu╚Ťia respectiv─â este legitim─â ╚Öi c─â ├«╚Öi desf─â╚Öoar─â activitatea ├«n conformitate cu normele ╚Öi reglement─ârile relevante. Aleg├ónd Simplu Credit IFN nu doar c─â vei ob╚Ťine simplu ╚Öi rapid creditul de care ai nevoie, ci vei ├«ncheia ╚Öi un contract de creditare pensionari 100% sigur ╚Öi corect!

Nu ne crezi? Iat─â ce spun clien╚Ťii no╚Ötri!

Simplu Credit
4.9
Based on 462 reviews
 • O echipa de nota zece...seriozitate, rapiditate in rezolvarea problemelor cu care ai venit, recomand 100%

  Dan Emil Constantin Avatar Dan Emil Constantin
  11/11/2022

  spun doar at├ót: aici pute╚Ťi ├«nt├ólni dou─â persoane minunate, empatice, vesele ╚Öi profesioniste: doamna Ana Maria MINCU ╚Öi doamna Andreea BRENDEA. ­čśŐ

  Elena Irofti Avatar Elena Irofti
  31/10/2022

  Mul╚Ťumesc pentru profesionalism ╚Öi corectitudine. Doamna Liliana ╚śoarece m-a ajutat ╚Öi ├«mpreun─â am g─âsit cea mai bun─â solu╚Ťie.

  Mioara Toma Avatar Mioara Toma
  22/09/2022
 • Sotia a facut un imprumut la aceasta sucursala si a fost foarte multumita de modul de desfasurare.De exemplu domnul Adrian este un exemplu de profesionalism.Recomand cu toata caldura.

  George Tudor Avatar George Tudor
  05/09/2022

  Un angajat de nota 10 care ├«╚Öi face treaba ├«n interesul clientului ╚Öi al angajatorului ├«n aceea╚Öi m─âsur─â. ­čĹŹ

  Laura Grancea Avatar Laura Grancea
  22/08/2022

  Sunt foarte multumita de Simplu Credit iFN. Mai ales sucursala din Pantelimon. M-a ajutat ori de cate ori am avut nevoie. O recomand !cucaldura a

  123crisami Avatar 123crisami
  22/08/2022

Întrebări frecvente despre un împrumut pensionari IFN

Pentru a aplica pentru un împrumut pensionari de la Simplu Credit sunt acceptate veniturile acordate din pensii pentru limita de vârstă, munca depusă și pe caz de boală gr. III.

Pentru clien╚Ťii noi, minimul de acte necesare este:

 • Solicitare de credit;
 • Carte de identitate / Buletin;
 • Talon de pensie ├«nso╚Ťit de decizia de pensionare.

Pentru plata ratelor, ├«╚Ťi po╚Ťi alege oricare dintre urm─âtoarele op╚Ťiuni:

 • ├«n conturile noastre:

  • RO30 BACX 0000 0007 3127 2010 deschis la UNICREDIT BANK ÔÇô SUCURSALA GRIGORE MORA;

  • RO77 CECE B312 01RO N211 5700 deschis la CEC BANK ÔÇô SUCURSALA ╚śTEFAN CEL MARE;

 • prin terminalele SelfPay (fost ZEBRA PAY ÔÇô pl─â╚Ťile efectuate dup─â ora 16:00 se vor vedea ├«n cont ├«n urm─âtoarea zi lucr─âtoare);

 • online, direct pe pagina Plata Online (pl─â╚Ťile efectuate dup─â ora 16:00 se vor vedea ├«n cont ├«n urm─âtoarea zi lucr─âtoare).

ANPC
ANPC Persoane Fizice

Informa╚Ťii utile despre creditele pensionari Simplu Credit

Acordarea unui nou împrumut pentru pensionari

Decizia de acordare a unui nou ├«mprumut este o decizie particular─â pentru fiecare client. ├Än func╚Ťie de situa╚Ťia existent─â pe parcursul desf─â╚Öur─ârii unui credit, pute╚Ťi fi eligibil pentru un nou credit sau nu. Pe m─âsur─â ce folosi╚Ťi produsele de creditare Simplu Credit f─âr─â ├«nt├órzieri, ÔÇ×calificativul de ├«ncredereÔÇŁ acordat de Simplu Credit cre╚Öte. ├Än acest mod ve╚Ťi beneficia ├«n viitor de avantaje, cum ar fi costuri mai reduse sau posibilitatea cre╚Öterii sumei ├«mprumutate.

Costuri fixe

Nu exist─â alte comisioane sau costuri dec├ót cele comunicate, pe parcursul desf─â╚Öur─ârii creditului nu ├«╚Ťi vom majora suma de plata lunar─â. ├Änainte de semnarea contractului de credit te vom informa asupra produsului de creditare la care te-ai ├«ncadrat ╚Öi ├«╚Ťi vom comunica toate costurile aferente acelui credit.

├Änt├órzierea pl─â╚Ťii

├Än cazul ├«n care nu po╚Ťi pl─âti la scaden╚Ť─â suma datorat─â, te rug─âm s─â te adresezi de urgen╚Ť─â unui reprezentant Simplu Credit pentru a afla ce op╚Ťiuni ai. ├Än╚Ťelegem c─â pot ap─ârea situa╚Ťii ├«n care chiar nu po╚Ťi efectua plata. ├Än acest caz, vom discuta cu tine ╚Öi vom ├«ncerca s─â g─âsim ├«mpreun─â o solu╚Ťie, cum ar fi ree╚Öalonarea ratelor sau refinan╚Ťarea creditului.

Totu╚Öi, neplata integral─â a sumelor datorate la scaden╚Ť─â va atrage aplicarea de penalit─â╚Ťi la sumele datorate (exclusiv dob├ónda) ╚Öi implic─â raportarea la Biroul de Credit ╚Öi alte institu╚Ťii similare ├«n termen de 30 zile de la data ├«nregistr─ârii primei ├«nt├órzieri, ceea ce ├«╚Ťi poate afecta istoricul de creditare ╚Öi accesul la alte produse de creditare, ├«n viitor. Simplu Credit ├«╚Öi rezerv─â toate op╚Ťiunile legale pentru recuperarea creditului acordat, inclusiv recuperarea pe calea execut─ârii silite.

Sun─â bine, vreau un credit!