Simplu Credit pentru PensionariACUMAICI

Vreau să împrumut:

1500 lei 25000 lei
6 luni60 luni
Loading
Rata dobanzii: 39% pentru toti clientii pensionari
Perioada de creditare: minimum 6 luni – maximum 60 luni. Suma acordata: minimum 1.500 lei – maximum 25.000 lei.
Varsta maxima 77 ani (la scadenta creditului) | Pensia minima acceptata: 500 lei
Informațiile din acest exemplu sunt orientative, se referă la un anumit tip de produs și nu au valoare contractuală. Costurile contractării unui credit pot varia în funcție de tipul de produs pentru care sunteți eligibil în urma analizării situației dvs particulare.
Transmiterea formularului de mai sus nu reprezintă o solicitare de credit, servind doar la realizarea unei oferte de creditare personalizată! Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate stabilite de Simplu Credit, de întocmirea și de aprobarea dosarului de credit.
Google Rating
4.9
Based on 473 reviews
Facebook Rating
4.6
Based on 81 reviews

Nu ne crezi? Iată ce spun clienții noștri!

Simplu Credit
4.9
Based on 462 reviews
 • O echipa de nota zece...seriozitate, rapiditate in rezolvarea problemelor cu care ai venit, recomand 100%

  Dan Emil Constantin Avatar Dan Emil Constantin
  11/11/2022

  spun doar atât: aici puteți întâlni două persoane minunate, empatice, vesele și profesioniste: doamna Ana Maria MINCU și doamna Andreea BRENDEA. 😊

  Elena Irofti Avatar Elena Irofti
  31/10/2022

  Mulțumesc pentru profesionalism și corectitudine. Doamna Liliana Șoarece m-a ajutat și împreună am găsit cea mai bună soluție.

  Mioara Toma Avatar Mioara Toma
  22/09/2022
 • Sotia a facut un imprumut la aceasta sucursala si a fost foarte multumita de modul de desfasurare.De exemplu domnul Adrian este un exemplu de profesionalism.Recomand cu toata caldura.

  George Tudor Avatar George Tudor
  05/09/2022

  Un angajat de nota 10 care își face treaba în interesul clientului și al angajatorului în aceeași măsură. 👍

  Laura Grancea Avatar Laura Grancea
  22/08/2022

  Sunt foarte multumita de Simplu Credit iFN. Mai ales sucursala din Pantelimon. M-a ajutat ori de cate ori am avut nevoie. O recomand !cucaldura a

  123crisami Avatar 123crisami
  22/08/2022

Întrebări Frecvente

Pentru a aplica la un credit de pensionari la Simplu Credit sunt acceptate veniturile acordate din pensii pentru limita de varsta, munca depusa si pe caz de boala gr. III.

Pentru clienții noi, minimul de acte necesare este:

 • Solicitare de credit
 • Carte de identitate / Buletin de identitate;
 • Talon de pensie insoțit de decizia de pensionare.

Pentru plata ratelor îți poți alege oricare dintre următoarele opțiuni:

 • în conturile noastre:
  • RO30 BACX 0000 0007 3127 2010 deschis la UNICREDIT BANK – SUCURSALA GRIGORE MORA
  • RO77 CECE B312 01RO N211 5700 deschis la CEC BANK – SUCURSALA STEFAN CEL MARE
 • prin terminalele SelfPay (fost ZEBRA PAY – plățile efectuate după ora 16:00 se vor vedea în cont în următoarea zi lucrătoare)
 • online, direct de pe pagina Plata Online (plățile efectuate după ora 16:00 se vor vedea în cont în următoarea zi lucrătoare)
ANPC
ANPC Persoane Fizice

Informații Utile

Acordarea unui nou împrumut

Decizia de acordare a unui nou împrumut este o decizie particulară pentru fiecare client. În funcție de situația existentă pe parcursul desfășurării unui credit, puteți fi eligibil pentru un nou credit sau nu.
Pe măsură ce folosiți produsele de creditare Simplu Credit fără întârzieri, „calificativul de încredere” acordat de Simplu Credit crește. În acest mod veți beneficia în viitor de avantaje, cum ar fi costuri mai reduse sau posibilitatea creșterii sumei împrumutate.

Costuri fixe

Nu există alte comisioane sau costuri decât cele comunicate, pe parcursul desfășurării creditului nu îți vom majora suma de plata lunară.
Înainte de semnarea contractului de credit te vom informa asupra produsului de creditare la care te-ai încadrat și îți vom comunica toate costurile aferente acelui credit.

Întârzierea plății

În cazul în care nu poți plăti la scadență suma datorată, te rugăm să te adresezi de urgență unui reprezentant Simplu Credit pentru a afla ce opțiuni ai. Înțelegem că pot apărea situații în care chiar nu poți efectua plata. În acest caz, vom discuta cu tine și vom încerca să găsim împreună o soluție, cum ar fi reeșalonarea ratelor sau refinanțarea creditului.

Totuși, neplata integrală a sumelor datorate la scadență va atrage aplicarea de penalități la sumele datorate (exclusiv dobânda) și implică raportarea la Biroul de Credit și alte instituții similare în termen de 30 zile de la data înregistrării primei întârzieri, ceea ce îți poate afecta istoricul de creditare și accesul la alte produse de creditare, în viitor. Simplu Credit își rezervă toate opțiunile legale pentru recuperarea creditului acordat, inclusiv recuperarea pe calea executării silite.

Sună bine, vreau un credit!