Credit pentru Capital de Lucru

Asigură-ți nevoile de finanțare printr-un

Credit FlexibilRapidSimplu

Completează datele și te sunăm noi!

 • * minim 30000 RON
 • Hidden
 • Hidden

DAE reprezentativ: 21.99% (calculat pentru o finanțare de 200.000 RON cu perioadă de rambursare 36 de luni – rată lunară – 7.440,04 RON, dobândă – 20%, comision acordare – 2%)

Cine Suntem?

Simplu Credit IFN S.A. a fost înființată în anul 2004. Începând cu anul 2007 societatea desfășoară activități de creditare atât pentru persoane fizice, cât și juridice, fiind înscrisă în Registrul General al BNR sub nr. RG-PJR-41-110101/2018 și în Registrul Special al BNR sub nr. RS-PJR-41-110116 / 2018.

Prin creditul pentru capital de lucru, ne propunem oferim clienților noștri persoane juridice soluții cât mai flexibile și adaptabile de finanțare, păstrând un nivel ridicat de transparență și corectitudine față de aceștia pe întreaga durată a colaborării.

De ce să iei un Credit pentru Capital de Lucru de la ?

Întrebări despre Creditul pentru Capital de Lucru

Un credit pentru capital de lucru este, practic, o sumă de bani pe care ți-o punem la dispoziție și pe care o poți accesa oricând ai nevoie, pentru a putea trece mai ușor peste momentele dificile în care firma ta nu stă foarte bine din punct de vedere financiar.

Majoritatea firmelor trec, la un moment dat, prin momente dificile din punct de vedere financiar, care le împiedică să își facă plățile la timp către stat, furnizori, salariați etc, iar de aici pot să apară o mulțime de probleme și blocaje în activitatea curentă.

În astfel de momente, creditul pentru capital de lucru poate fi de un real ajutor, pentru că ai la îndemână o sumă de bani pe care o poți accesa rapid, până revine totul la normal.

Cel mai mare avantaj este faptul că vei plăti dobândă exclusiv pentru suma utilizată. Adică dacă ți-am aprobat un credit de 200.000 de lei, dar tu ai folosit doar 50.000 de lei, dobânda va fi calculată doar la cei 50.000 de lei utilizați și nu la întreaga valoare a creditului.

 Suma de care poți beneficia se încadrează între 30.000 și 1000.000 lei, în funcție de bonitatea firmei și de garanțiile depuse.

Firma ta trebuie sa desfașoare activități eligibile, potrivit obiectului de activitate înscris in actul constitutiv. 

Trebuie să prezinți garanții eligibile pentru noi.

 

Documentele minime necesare sunt: 

 • Documentele societății
 • Documentele financiare
 • Documentele aferente garanției propuse

In functie de complexitatea dosarului, acestea pot varia.

 

  1. Aplici pe site, la secțiunea „Completează datele și te sunăm noi” sau ne suni la numărul 021.9775
  2. Vom avea o discuție, pentru a înțelege cât mai bine situația în care se află firma ta și îți vom cere documentele necesare pentru analiza creditului
  3. În maxim 10 zile lucrătoare de la data la care ne-ai furnizat documentele cerute vei primi răspunsul
  4. În cazul în care creditul este aprobat, vei primi banii în contul firmei tale.

Plățile aferente creditului se vor efectua în contul bancar al Simplu Credit, conform graficului anexat contractului de credit.

Vreau un Credit pentru Capital de Lucru!