Credit pentru capital de lucru

Asigură-ți nevoile de finanțare printr-un

credit capital de lucru flexibilrapidsimplu

Completează datele și te sunăm noi!

  • * minim 30000 RON
  • Hidden
  • Hidden

DAE reprezentativ: 21.99% (calculat pentru o finanțare de 200.000 RON cu perioadă de rambursare 36 de luni – rată lunară – 7.440,04 RON, dobândă – 20%, comision acordare – 2%)

Un credit pentru capital de lucru este, practic, o sumă de bani pe care ți-o punem la dispoziție și pe care o poți accesa oricând ai nevoie, pentru a putea trece mai ușor peste momentele dificile în care firma ta nu stă foarte bine din punct de vedere financiar.

Pentru a obține un astfel de împrumut destinat exclusiv persoanelor juridicecredit IMM de la Simplu Credit IFN – poți aplica fie direct pe site, la secțiunea „Completează datele și te sunăm noi”, fie să ne suni la numărul: 021.9775.

În primă fază, vom purta o discuție detaliată, pentru a înțelege cât mai bine situația în care se află firma ta. Ulterior, îți vom solicita documentele necesare pentru analiza creditului, iar în maximum 10 zile lucrătoare de la data transmiterii acestora către noi, vei primi răspunsul nostru. În cazul în care creditul pentru capital de lucru este aprobat, banii vor fi virați direct în contul firmei tale.

Avantaje Simplu Credit – Capital de lucru

Simplu Credit IFN S.A., înființată în anul 2004, este o instituție financiară nebancară ce desfășoară activități de creditare atât pentru persoane fizice, cât și juridice. Prin creditul pentru capital de lucru, ne propunem să oferim persoanelor juridice soluții cât mai flexibile și adaptabile de finanțare, în condiții cât mai avantajoase pentru acestea.

  • Suma maximă împrumutată: 500.000 Euro – Echivalentul în lei, care poate ajunge chiar și până la acest prag, în unele cazuri speciale – în funcție de bonitatea firmei tale și de garanțiile depuse.

  • Perioada maximă de rambursare a sumei: 5 ani – În funcție de nevoile firmei tale, creditul se poate returna în termen de până la 60 de luni.

  • Perioadă de grație – În caz de nevoie, putem găsi o soluție inclusiv în acest sens, pentru a te susține până la capăt în procesul unei finanțări sustenabile.

Ce ne recomandă în calitate de creditor IFN?

Simplu Credit IFN S.A., înființată în anul 2004, este o instituție financiară nebancară ce desfășoară activități de creditare atât pentru persoane fizice, cât și juridice. Prin creditul pentru capital de lucru, ne propunem să oferim persoanelor juridice soluții cât mai flexibile și adaptabile de finanțare, în condiții cât mai avantajoase pentru acestea.

Întrebări utile despre creditul pentru capital de lucru

Majoritatea firmelor trec, la un moment dat, prin momente dificile din punct de vedere financiar, care le împiedică să își facă plățile la timp către stat, furnizori, salariați etc. De aici, pot să apară o mulțime de probleme și blocaje în activitatea curentă. În astfel de momente, creditul IMM poate fi de un real ajutor, pentru că ai la îndemână o sumă de bani pe care o poți accesa rapid, până revine totul la normal.

Cel mai mare avantaj este faptul că vei plăti dobândă exclusiv pentru suma utilizată. Adică: dacă ți-am aprobat un credit de 200.000 lei, dar tu ai folosit doar 50.000 lei, dobânda va fi calculată doar la cei 50.000 de lei utilizați și nu la întreaga valoare a creditului.

Suma de care poți beneficia se încadrează, în mod regulat, între 30.000 și 1.000.000 lei; în funcție de bonitatea firmei și de garanțiile depuse.

Firma ta trebuie sa desfășoare activități eligibile, potrivit obiectului de activitate înscris în actul constitutiv.

Trebuie să prezinți garanții eligibile pentru noi, iar documentele minime necesare (în funcție de complexitatea dosarului, pot varia) sunt:

  • documentele societății;

  • documentele financiare;

  • documentele aferente garanției propuse.

Plățile aferente creditului se vor efectua în contul bancar deținut de SimpluCredit, conform graficului anexat contractului de credit.

Vreau un Credit pentru Capital de Lucru!