Multi dintre voi ati fost pusi cel putin o data in viata in situatia neplacuta de a avea nevoie de bani pe care sa nu stiti de unde sa ii imprumutati. Urgentele financiare apar, de regula din senin. Masina poate sa aiba probleme si necesita reparare, v-ati lovit atat de tare incat in urma impactului ati ramas fara un dinte, nu ati primit salariul in ziua in care trebuia si aveti o datorie de restituit, vin sarbatorile de iarna si aveti nevoie de bani pentru a cumpara cadouri celor dragi – toate acestea si multe altele sunt necesitati si nu mofturi. Pentru rezolvarea rapida aveti nevoie de bani.

Prima solutie la care va ganditi este un imprumut bancar. Ati merge la o banca, dar stiti ca analiza dosarului dureaza mult, chiar si cateva saptamani, iar de bani aveti nevoie urgent. Vi se va solicita un dosar incarcat cu multe documente pentru ca orice banca din Romania dispune de conditii de acordare credite destul de stricte. Mai mult de atat, puteti astepta cateva saptamani daca situatia in care va aflati nu este foarte urgenta, dar va puteti trezi ca banca respectiva nu va considera eligibili. Pe de alta parte, daca nu aveti nevoie de o suma considerabila de bani, ci de doar de o suma de pana la 1000 lei, merita sa faceti un credit bancar?

A doua solutie la care va puteti gandi este sa apelati la rude sau la prieteni, insa nici de la acestia nu primiti un raspuns afirmativ. Trecem prin vremuri in care oamenii de-abia se descurca din punct de vedere financiar si nu isi permit sa imprumute alte persoane oricat de apropiate le-ar fi. Ce faceti in astfel de situatii? Vezestea buna este ca, in prezent, sa obtii rapid un credit pentru o suma mica de bani nu este imposibil! Conditia este sa stii cui sa te adresezi!

Va puteti adresa unei institutii financiare nebancare (IFN)! Astfel de insitutii se adreseaza tuturor categoriilor de persoane, incluzand aici, de asemenea, pensionarii si persoanele cu venituri foarte mici care, la un moment dat, au nevoie sa isi suplimenteze veniturile. Imprumuturile rapide nebancare constau, de regula, in sume mici de bani care se acorda pe o perioada de 30 – 60 de zile, cu posibilitate de rambursare in rate fixe stabilite de client. Astfel de criterii sunt stabilite de obicei in functie de suma imprumutata.

Un astfel de credit are numeroase avantaje. Intre acestea, notam:

  • de regula, dobanda este mica;

  • banii se primesc foarte repede;

  • suma imprumutata este transferata in contul clientului, indiferent de banca la care acesta este deschis;

  • se initiaza comod si simplu online;

  • documentele solicitate se transmit online, iar in cazul in care persoana nu se descurca va primi ajutor din partea unui consultant;

  • conditiile de creditare sunt minime (venit mai mare sau egal cu suma de 650 lei, varsta minima de 18 ani, varsta maxima de 75 de ani).

Mai multe informatii cu privire la tipurile de credite pe care Simplu Credit IFN le ofera puteti afla aici

Simplu Credit