Va simtiti din ce in ce mai mult sub presiune din cauza bugetului insuficient de care dispuneti? Ati vrea sa cumparati bunuri pe care le doriti de multa vreme, insa v-ati simtit mereu neputinciosi si constransi din pricina banilor? Cat timp a trecut de cand nu ati mai petrecut o adevarata vacanta, iar buzunarul nu v-a “suparat”?

In mod evident, ati auzit despre creditele de nevoi personale, insa care este semnificatia reala a acestora? Acest tip de credite se acorda persoanelor care sunt in cautarea unui imprumut pe termen scurt, fara a fi nevoie ca individul ce il solicita sa precizeze scopul, respectiv dovada utilizarii acestuia. Multe persoane se lasa influentate de prejudecati, criticand nu numai ideea de credit – pe care il considera total lipsit de avantaje – ci si pe cei care il aleg.

Este Creditul de Nevoi Personale o alegere gresita?

In continuare vom enumera sase avantaje ale creditelor de nevoi personale de la Simplu Credit pentru care nu ar trebui sa stati pe ganduri, in cazul in care aveti nevoie de bani! Iata care sunt acestea:

1. Este un credit pentru nevoi nenominalizate

Asa cum am mentionat anterior, nu exista o impunere in ceea ce priveste modul in care alegeti sa folositi creditul de nevoi personale. Fie ca doriti achizitionarea unei masini, fie ca doriti sa dati startul propriei afaceri, creditul de nevoi personale este o optiune flexibila in comparatie cu alte tipuri de credite, reprezentand o alegere inteleapta in orice situatie.

2. Se obtine simplu si rapid

Acordarea acestui tip de credit nu este limitata de o lunga lista de conditii pe care solicitantul trebuie sa le indeplineasca. De asemenea, un avantaj in plus consta in numarul mic de documentele necesare fata de dosarul pentru „Prima Casa”, de exemplu, iar timpul de aprobare este foarte scurt. Si, mai mult decat atat, nu aveti nevoie de adeverinta de salariu, daca informatiile referitoare la venituri sunt obtinute din baza de date ANAF. Astfel, veti obtine banii necesari rapid si fara prea multe batai de cap.

3. Perioada de rambursare ramane la alegerea voastra

In cazul creditului de nevoi personale, vi se ofera posibilitatea de a alege o perioada minima de rambursare de 12 luni, maxima de 24, in functie de posibilitatile financiare, fara a ajunge in situatia d a nu putea plati rata lunara.

4. Beneficiati de rate fixe pe intreaga perioada a creditului

Da, asa este! Rata nu va suferi modificari pe intreaga durata a creditului. Nu veti fi suprinsi luna de luna cu fluctuatiile acesteia. Printr-o simpla discutie cu agentul Simplu Credit, stabiliti impreuna atat durata si valoarea creditului, cat si valoarea ratei.

5. Valoarea creditului este stabilita in functie de nevoile fiecaruia

Fie ca v-ati pensionat, iar pensia este prea mica, sau ca sunteti proaspat casatoriti si sunteti in cautarea unei noi locuinte, creditul de nevoi personale este flexibil si a fost creat pentru a se adapta nevoilor si dorintelor voastre.

6. Poate fi utilizat pentru refinantari

Daca va simtiti impotmoliti in datoriile catre alte unitati bancare, creditul de nevoi personale va poate ajuta, aceasta fiind una dintre cele mai rapide si simple solutii pentru astfel de situatii.

Asadar, decizia este in mainile voastre – tot ce trebuie sa stiti se afla la un click distanta. Pentru mai multe informatii, completati o cerere de credit sau sunati-ne la unul dintre numerele de telefon de pe pagina de contact, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!

Simplu Credit