Completeaza Datele si te Sunam Noi

DAE reprezentativ: 21.99% (calculat pentru o finantare de 200.000 RON cu perioada de rambursare 36 de luni – rata lunara – 7.440,04 RON, dobanda – 20%, comision acordare – 2%)

CREDITE CU GARANTII IMOBILIARE PENTRU IMM-URI

Ai nevoie de un credit pe firma? Simplu Credit este solutia!

DE CE NOI?

Alte Variante de Credit pentru Firma Ta

FACTORING

Operatiunea prin care puteti incasa astazi, in avans, pana la 80% din valoarea facturilor emise catre clienti.

SCONTARE BO si CEC

Operatiunea prin care puteti incasa astazi, in avans, 80% din valoarea instrumentelor de plata (BO si CEC) primite de la clienti.

Intrebari Frecvente

In principiu, ne straduim sa solicitam cat mai putine acte insa, in functie de complexitatea dosarului, acestea pot varia.

Documentele standard sunt:

  • Documentele societatii,
  • Documentele financiare,
  • Documentele aferente garantiei propuse.
Incercam sa oferim unele dintre cele mai mici costuri din zona de finantare IFN insa, in functie de bonitatea firmei si de garantii, acestea pot sa difere. Structura de pret este compusa din dobanzi, comision de acordare, platit o singura data (poate fi retinut din suma finanatata) si, in cazul platii intarziate, penalitati. In plus mai exista o serie de costuri adiacente cum ar fi asigurari, evaluare imobil, costuri notariale, etc.

Tinand cont de puterea de rambursare a afacerii tale, iti vom face o oferta personalizata. Toate costurile vor fi cuprinse si intr-un grafic de rambursare pe care ti-l vom prezenta inainte de semnarea contractului.

Aplica pe site la sectiunea „Completeaza datele si te sunam noi” si, in cel mai scurt timp, un consultant Simplu Credit te va suna si iti va furniza toate informatiile necesare.
Dupa aprobarea dosarului si semnarea contractelor, banii vor fi virati in contul firmei tale. Platile aferente creditului se vor efectua in contul bancar al Simplu Credit, conform graficului anexat contractului de credit.