Credit pentru Investiții

Un tip de credit destinat persoanelor juridice, acordat pentru efectuarea de investitii (achizitia sau constructia unui imobil, achizitia de echipamente/ utilaje  necesare dezvoltarii unei noi linii de productie sau inlocuirii/ modernizarii uneia existente, achizitia unor mijloace de transport etc.)

Completează datele și te sunăm noi!

 • * minim 50000 RON
 • Hidden
 • Hidden

DAE reprezentativ: 21.99% (calculat pentru o finanțare de 200.000 RON cu perioadă de rambursare 36 de luni – rată lunară – 7.440,04 RON, dobândă – 20%, comision acordare – 2%)

De ce să iei un Credit pentru Investiții de la  ?

Întrebări despre Creditul pentru Investiții

Sursa de capital pentru efectuarea de investitii (achizitia sau constructia unui imobil, achizitia de echipamente/ utilaje  necesare dezvoltarii unei noi linii de productie sau inlocuirii/ modernizarii uneia existente, achizitia unor mijloace de transport etc.)

In momentul in care compania ta isi doreste sa efectueze o noua investitie, atunci intervine acest tip de credit. Il poti folosi pentru achizitia sau constructia unui imobil, achizitia de noi echipamente/ utilaje necesare dezvoltarii afacerii tale, modernizarea unei linii de productie existente, achizitia unor mijloace de transport). 

Poti obtine pana la 2.500.000 lei pe care ii poti investi in compania ta, atunci cand ai nevoie. Incercam sa identificam si sa iti oferim solutia potrivita, in functie de nevoile tale. 

Graficul de rambursare este adaptat planului tau de investitii. 

Suma de care poti beneficia se incadreaza intre 50.000 lei –2.500.000 lei, in functie de bonitatea firmei si de garantiile depuse. 

Pentru a fi eligibilă pentru acest tip de credit, firma ta trebuie să:

 1. Fie înregistrată ca persoană juridică română, care functionează cu respectarea deplină a legislației in vigoare. 
 2. Desfasoare activitati eligibile potrivit obiectului de activitate inscris in actul constitutiv si declarate la Registrul Comertului;
 3. Prezinte indicatori financiari acceptabili, calculați pe baza situațiilor contabile periodice
 4. Nu înregistreze datorii restante către Simplu Credit IFN la data analizei, respectiv un nivel istoric al serviciului datoriei mai mare de 90 de zile
 5. Sa nu figureze in Centrala Riscurilor de Credit (CRC) cu restante in ultimele 3 luni al caror serviciu al datoriei sa fie mai mare de 90 zile
 6. Sa nu figureze cu incidente de plati la Centrala Incidentelor de Plati (CIP) in ultimele 6 luni (pentru care nu exista dovada ulterioara a platii sau explicatii pertinente)
 7. Sa nu fie deschisa procedura de lichidare, faliment sau executare silita, inclusiv de catre ANAF (se vor consulta diverse surse, fara a se limita la: www.onrc.ro; www.portal.just.ro; www.anaf.ro; www.bpi.ro; www.google.ro)

Documentele minime necesare sunt: 

 • Documentele societății
 • Documentele financiare
 • Documentele aferente garanției propuse

In functie de complexitatea dosarului, acestea pot varia.

  1. Aplici pe site, la secțiunea „Completează datele și te sunăm noi” sau ne suni la numărul 021.9775
  2. Vom avea o discuție, pentru a înțelege cât mai bine situația în care se află firma ta și îți vom cere documentele necesare pentru analiza creditului
  3. În maxim 10 zile lucrătoare de la data la care ne-ai furnizat documentele cerute vei primi răspunsul
  4. În cazul în care creditul este aprobat, vei primi banii în contul firmei tale.

Plățile aferente creditului se vor efectua în contul bancar al Simplu Credit, conform graficului anexat contractului de credit.

Vreau un Credit pentru Investiții

Cine Suntem?

Simplu Credit IFN S.A. a fost înființată în anul 2004. Începând cu anul 2007 societatea desfășoară activități de creditare atât pentru persoane fizice, cât și juridice, fiind înscrisă în Registrul General al BNR sub nr. RG-PJR-41-110101/2018 și în Registrul Special al BNR sub nr. RS-PJR-41-110116 / 2018.

Prin creditul pentru capital de lucru, ne propunem oferim clienților noștri persoane juridice soluții cât mai flexibile și adaptabile de finanțare, păstrând un nivel ridicat de transparență și corectitudine față de aceștia pe întreaga durată a colaborării.