Credit pentru investiții firmă

Un tip de credit destinat persoanelor juridice, acordat pentru efectuarea de investiții: achiziția sau construcția unui imobil, achiziția de echipamente/utilaje  necesare dezvoltării unei noi linii de producție sau înlocuirii/modernizării uneia existente, achiziția unor mijloace de transport etc.

Completează datele și te sunăm noi!

 • * minim 50000 RON
 • Hidden
 • Hidden

DAE reprezentativ: 21.99% (calculat pentru o finanțare de 200.000 RON cu perioadă de rambursare 36 de luni – rată lunară – 7.440,04 RON, dobândă – 20%, comision acordare – 2%)

De ce să iei un credit pentru investiții firmă de la SimpluCredit?

Întrebări despre creditul de investiții pentru firmă

Sursă de capital pentru efectuarea de investiții (achiziția sau construcția unui imobil, achiziția de echipamente/utilaje necesare dezvoltării unei noi linii de producție sau înlocuirii/modernizării uneia existente, achiziția unor mijloace de transport etc.). În momentul în care compania ta își dorește să efectueze o nouă investiție, atunci intervine acest tip de credit IFN.

In momentul in care compania ta isi doreste sa efectueze o noua investitie, atunci intervine acest tip de credit. Il poti folosi pentru achizitia sau constructia unui imobil, achizitia de noi echipamente/ utilaje necesare dezvoltarii afacerii tale, modernizarea unei linii de productie existente, achizitia unor mijloace de transport). 

Poți obține până la 2.500.000 lei pe care îi poți investi în compania ta, atunci când ai nevoie. Încercăm să identificăm și să îți oferim soluția potrivită, în funcție de nevoile tale. Astfel, graficul de rambursare este adaptat planului tău de investiții.

Suma de care poți beneficia se încadrează între 50.000 lei și 2.500.000 lei, în funcție de bonitatea firmei și de garanțiile depuse.

Pentru a fi eligibil pentru acest tip de credit, firma ta trebuie:

 1. Să fie înregistrată că persoană juridică română, care funcționează cu respectarea deplină a legislației în vigoare;
 2. Să desfășoare activități eligibile potrivit obiectului de activitate înscris în actul constitutiv și declarate la Registrul Comerțului;
 3. Să prezinte indicatori financiari acceptabili, calculați pe baza situațiilor contabile periodice;
 4. Să nu înregistreze datorii restante către Simplu Credit IFN la data analizei, respectiv un nivel istoric al serviciului datoriei mai mare de 90 de zile;
 5. Să nu figureze în Centrala Riscurilor de Credit (CRC) cu restanțe în ultimele 3 luni, al căror serviciu al datoriei să fie mai mare de 90 zile;
 6. Să nu figureze cu incidente de plăți la Centrala Incidentelor de Plăți (CIP) în ultimele 6 luni (pentru care nu există dovadă ulterioară a plății sau explicații pertinente);
 7. Să nu fie deschisă procedura de lichidare, faliment sau executare silită, inclusiv de către ANAF (se vor consulta diverse surse, fără a se limita la: www.onrc.ro; portal.just.ro; www.anaf.ro; www.bpi.ro; www.google.ro).

Documentele minime necesare sunt:

 • documentele societății;
 • documentele financiare;
 • documentele aferente garanției propuse.

În funcție de complexitatea dosarului, acestea pot varia.

Aplici pe site, la secțiunea „Completează datele și te sunăm noi”, sau ne suni la numărul: 021.9775. Vom avea o discuție, pentru a înțelege cât mai bine situația în care se află firma ta și îți vom cere documentele necesare pentru analiza creditului.

În maximum 10 zile lucrătoare de la data la care ne-ai furnizat documentele cerute, vei primi răspunsul nostru. În cazul în care creditul este aprobat, vei primi banii în contul firmei tale.

Plățile aferente creditului pentru investiții firmă se vor efectua în contul bancar al companiei IFN Simplu Credit, conform graficului anexat contractului de credit.

Vreau un Credit pentru Investiții

Cine Suntem?

Simplu Credit IFN S.A. a fost înființată în anul 2004. Începând cu anul 2007, societatea desfășoară activități de creditare atât pentru persoane fizice, cât și juridice, fiind înscrisă în Registrul General al BNR sub nr. RG-PJR-41-110101/2018 și în Registrul Special al BNR sub nr. RS-PJR-41-110116/2018.

Prin creditul pentru capital de lucru, ne propunem să oferim clienților noștri – persoane juridice soluții cât mai flexibile și adaptabile de finanțare, păstrând un nivel ridicat de transparență și corectitudine față de aceștia pe întreaga durată a colaborării.