Stim ca lipsa timpului este una dintre cele mai mari probleme cu care te confrunti. Dupa o zi de munca lunga si obositoare, ultimul lucru pe care il vrei este sa mai stai si la diferite cozi pentru a-ti plati ratele.

Simplu Credit iti vine in ajutor cu o noua facilitate – plata ratelor online, cu cardul, direct de pe site-ul nostru!

Cum poti sa iti platesti ratele online?

Foarte Simplu! Impreuna cu procesatorul de plati online EuPlatesc.ro, iti punem la dispozitie un sistem rapid de plata, format din 4 pasi:

De ce sa imi platesc ratele online?

  1. Economisesti timp – nu mai trebuie sa strabati orasul prin trafic si nici sa stai la cozi. Plata ratelor va dura acum maxim 5 minute!
  2. Fara costuri suplimentare – nu vei achita nimic in plus fata de suma pe care o ai de platit pentru rata.
  3. Plati securizate – procesatorul de plati online EuPlatesc.ro este unul dintre cei mai mari din Romania si foloseste cea mai sigura tehnologie de autentificare – 3DSecure. Datele cardului tau nu vor fi pastrate de Simplu Credit!
  4. Poti plati oriunde si oricand – iti poti plati ratele de oriunde si la orice ora doresti, atat timp cat ai o conexiune la internet si un dispozitiv capabil sa acceseze un website.
  5. Rata este platita imediat – ti-ai adus aminte ca ai uitat sa platesti rata la Simplu Credit si este deja prea tarziu pentru a mai ajunge la unul dintre punctele noastre de lucru? Nicio problema! Rata este achitata imediat dupa finalizarea procesului de plata online.

Simplu Credit isi propune imbunatatirea continua a serviciilor si facilitatilor pe care ti le oferim, iar posibilitatea platii online a ratelor este doar unul dintre pasii pe care ii facem in aceasta directie. Vrei sa fii la curent cu toate noutatile Simplu Credit? Urmareste-ne si pe pagina noastra de Facebook sau inscrie-te la newsletter.

Simplu Credit