Responabili Impreuna!

Regasindu-ne intr-o situatie fara precedent in tara noastra, Simplu Credit IFN SA a luat o serie de masuri inca de la inceputul starii de urgenta, fiind printre primele institutii financiare nebancare care au oferit solutii personalizate si suport clientilor care intampina dificultati la plata ratelor, cauzate de efectele masurilor recent instituite impotriva noului coronavirus, Covid 19. De asemenea, Simplu Credit isi continua activitatea de creditare atat pentru persoane fizice, cat si pentru companii, asumandu-si in continuare rolul de finantator responsabil.

Masuri Implementate

Pentru sanatatea clientilor si a angajatilor

  • Interactiunea cu clientii se defasoara, in cea mai mare parte, in mediul online sau telefonic
  • S-au luat masuri speciale de igienizare si curatenie in sediul central si in intreaga retea de sucursale
  • Programul de lucru a fost modificat astfel incat angajatii din sediul central isi desfasoara activitatea de la domiciliu, iar in agentii se lucreaza prin rotatie
  • Plata ratelor se poate face online, in deplina siguranta, folosind optiunea de plati online de aici.

Pentru sustinerea clientilor

Suntem aproape de clientii care solicita amanari la plata, atat persoane fizice, cat si juridice, oferindu-le consultanta prin telefon si prin posta electronica in vederea gasirii unor solutii personalizate adecvate, cum ar fi amanarea ratelor sau restructurarea creditului iar fiecare solicitare facuta de catre clienti este analizata cu atentie si responsabilitate.

Precizari

Pentru a afla mai multe detalii, puteti citi aici comunicatul de presa emis de Simplu Credit.

Va informam ca activitatea in punctele de lucru Brintex (Brasov) si Tamilia (Bucuresti, Sector 6) a fost temporar suspendata, in urma inchiderii centrelor comerciale, masura luata pentru combaterea raspandirii virusului Covid-19. Colegii din aceste sucursale isi desfasoara, in continuare, activitatea in celelalte sedii Simplu Credit din Brasov si Bucuresti.

Simplu Credit va continua sa urmareasca atent evolutia situatiei actuale, va lua masuri si va actiona prompt in interesul clientilor si al angajatilor. De asemenea, Simplu Credit va indeamna sa va informati doar din surse oficiale si sa respectati recomandarile autoritatilor de prevenire a infectarii cu virusul Covid-19. Ramanem responsabili pentru ca impreuna sa depasim orice obstacol!

informeaza-te-din-surse-sigure