Recomanzi și câștigi cu Simplu Credit!

Concurs Simplu Credit - Recomanzi si Castigi

Începând de luna aceasta, un nou beneficiu este activat pentru cei care recomandă serviciile Simplu Credit mai departe.

Primești câte 100 lei pentru fiecare client nou care vine prin tine și face un împrumut de nevoi personale la noi.  Convinge-ți prietenii și poți ajunge să încasezi până la 500 lei lunar, doar din recomandări.

Grăbește-te, campania durează doar 3 luni! 

Pentru a putea participa la campania Recomanzi și Câștigi trebuie să ai în vedere următoarele lucruri:

  • Să ai cel puțin un credit activ la Simplu Credit de minim 30 de zile;
  • La momentul trimiterii recomandării să nu ai întârzieri mai mari de 30 zile în ultimele 3 luni la plata ratelor rezultând din contractul de credit pe care îl are încheiat cu Organizatorul;
  • Să primești acordul prealabil al persoanei pe care o recomandă ca datele personale ale acesteia să fie furnizate către Organizator și de a fi contactată de Organizator în scopul Campaniei;
  • Să transmiți Organizatorului informațiile despre persoana recomandată, fie telefonic, la numărul de telefon 0219775, fie la punctele de lucru ale Organizatorului sau prin SMS către numarul de telefon al ofițerului bancar cu care a menținut legătura, sau prin e-mail la adresa office@simplucredit.ro.
  • Persoana recomandată să contracteze un credit cu Organizatorul și aceasta să nu se retragă din contractul de credit timp de cel puțin 30 de zile de la semnarea contractului de credit.
Recomandă!
Simplu Credit