Credit 100% Online

Poți solicita până la 5000 de lei și primești suma aprobată direct în cont,
fără să pleci din fața ecranului!

Aplică Acum!

Pentru un credit de nevoi personale în valoare de 5.000 lei pe o perioadă de 36 luni,  ai rata dobânzii fixă  – 129%   pe an, comision de administrare lunar  – 95 lei, rata lunară  – 646,47 lei, DAE  394,3%,   comision de analiză a dosarului de credit  – 499 lei,  iar suma totală de achitat este23.272,86 lei.

Noi răsplătim clienții buni!  Platește fiecare rată la scadență și beneficiezi de  REDUCERE:   ai  ZERO lei   comision de administrare pentru rata respectivă. Astfel, pe întreaga perioadă a contractului poți economisi până la 3.420 lei   pentru aceeași sumă împrumutată (5.000 lei), întrucât vei avea DAE   – 291,61%,  rata lunară   – 551,47 lei , iar suma totală de achitat   – 19.852,86 lei   (comisionul de analiză a dosarului de credit si rata dobânzii fixă neschimbate).

Ce spune lumea despre Simplu Credit?

Google Rating
4.9
Based on 365 reviews
Facebook Rating
4.6
Based on 81 reviews
Mă uit la celelalte recenzii și îmi dau seama că unii oamani nu au ce face cu timpul lor și își varsă frustrările in recenzii.(probabil că aplicațiile lor au fost respinse😅 și nu au putut să nu se alăture și să din prosti împreună)Dacă ai nevoie de un ajutor financiar, bineînțeles cu dobânzile aferente pe care nu ți le solicită nimeni cu forța, (ți se explică de 10x dacă este nevoie, citești, semnezi niște condiții), recomand Simplu credit.Experiența mea cu Loredana de la call centre a fost încă de la început una excelenta. Este dedicata sa și ajute clienții indiferent de cerințele pe care aceștia le au ,chiar și dacă nu țin de departamentul din care acesta face parte, nu ai nevoie decât să apelezi la ea și rezolva orice solicitare intr un timp mai mult decât ideal.
Emma P.
18:43 03 Aug 22
Bună ziuaSa va spun eu ce am pățit cu Simplu Credit:1. Pe data de 11.07.2022 am depus dosarul ,bun zis și făcut. Domnul Remus de la Ploiești s-a ocupat de dosar aștept pana miercuri se respinge dosarul pe baza Anaf ,domnul Remus a spus ca se rezolva dacă trimit o adeverință tip de salariat de-a lor de la Simplu Credit ,zis și făcut.2. Trece timpul pana Luni 18.07.2022 nimic ,sun nu răspunde domnul Remus știind ca trebuie sa vorbească cu clientul .Aflu ulterior ca el era în concediu nu spusese nimic sa ma atenționeze...3. Se face Miercuri ,ma duc la sediu în Ploiești domnul Remus era acolo ,spune va rezolv domnul va rezolv gata aveți adeverință o trimit spre analiza .Se face vineri..nici un răspuns Domnul Remus iar în concediu...4. Sun la București de vineri ma preia de la București, spunând ca ma rezolva și ca Luni ma rezolva și ma suna discutasem cu doamna Manager ...5. Se face Miercuri 27.07.2022 ,nici un răspuns dau sa sun ținând cont ca la ei pe site în 48 de ore te rezolva ,bun sun ma preia cineva și ma suna ca dosarul este respins ținând cont la câte telefoane am dat i-am zăpăcit.... nu ma așteptăm să mă rezolve .Și uite asa au trecut 2 săptămâni spre 3 dus cu zaharelul6. În concluzie Nu recomand SIMPLU CREDIT CEI MAI NESERIOSI ,PROFESIONALISM 0
Georgian Laurentiu D.
08:25 27 Jul 22
Bună ziuaSa va spun eu ce am pățit cu Simplu Credit:1. Pe data de 11.07.2022 am depus dosarul ,bun zis și făcut. Domnul Remus de la Ploiești s-a ocupat de dosar aștept pana miercuri se respinge dosarul pe baza Anaf ,domnul Remus a spus ca se rezolva dacă trimit o adeverință tip de salariat de-a lor de la Simplu Credit ,zis și făcut.2. Trece timpul pana Luni 18.07.2022 nimic ,sun nu răspunde domnul Remus știind ca trebuie sa vorbească cu clientul .Aflu ulterior ca el era în concediu nu spusese nimic sa ma atenționeze...3. Se face Miercuri ,ma duc la sediu în Ploiești domnul Remus era acolo ,spune va rezolv domnul va rezolv gata aveți adeverință o trimit spre analiza .Se face vineri..nici un răspuns Domnul Remus iar în concediu...4. Sun la București de vineri ma preia de la București, spunând ca ma rezolva și ca Luni ma rezolva și ma suna discutasem cu doamna Manager ...5. Se face Miercuri 27.07.2022 ,nici un răspuns dau sa sun ținând cont ca la ei pe site în 48 de ore te rezolva ,bun sun ma preia cineva și ma suna ca dosarul este respins ținând cont la câte telefoane am dat i-am zăpăcit.... nu ma așteptăm să mă rezolve .Și uite asa au trecut 2 săptămâni spre 3 dus cu zaharelul6. În concluzie Nu recomand SIMPLU CREDIT CEI MAI NESERIOSI ,PROFESIONALISM ZERO
Georgian Laurentiu D.
08:19 27 Jul 22
Buna ziua,Ma numeasc Adrian Gudea, expert Broker Credite si vreau sa va spun ca apelasem la ei pentru un credit ca sa imi refinantez unele credite, fiind cu putin istoric negativ in biroul de credit. Am ramas placut surprins cand am vazut cat profesionalism si calitate a informatiilor le ofera clientilor, dar ce mi-a atras atentia si mi-a placut a fost acel simulator de credite de pe site care bate fix cu analiza pe care ti-o fac ei. Adica exact cat indica acel calculator de tip simulator, stie clientul cat va plati! Si au o oferta superba la clientii seriosi care platesc la scadenta si nu intarzie!Este sigurul ifn care il recomand desi nu sunt adeptul ifn-urilor dar acesta chiar m-a surprins placut!Abea astept sa incep colaborarea cu ei pentru clientii mei!Va multumesc ca existati, sa nu va schimbati! Multumiri fie aduse si dl CEO SIMPLU CREDIT (bosul firmei) care stie sa isi instruiasca personalul! Felicitari si din partea mea un BIG LIKE! :D
Adrian G.
11:37 07 Feb 22
A fost o plăcere să colaborez cu firma simplu credit dar, mai ales cu agenta din acest punct de lucru, a dat dovadă de înțelegere, empatie, profesionalism și promptitudine, voi reveni de câte ori voi avea nevoie cu mare drag.Am primit și o mască! :)
Bogdan T.
14:18 21 Jan 22
Intradevar de nota 10 Sicompententii personalul cu sediu SATURN NR36 cum ar doamnba CRISTINA TOT RESPECTUL
Morar V.
15:49 16 Jan 22
Cele mai bune servicii, recomand cu incredere
Doru N.
09:09 08 Apr 21
Foarte multumita.Recomnd cu incredere
Ramona S.
10:47 15 Mar 21
Amabilitate, promptitudine, profesionalism si... un raspuns pozitiv pentru client 😋 si o oferta avantajoasa💪.
Emma P.
20:08 03 Mar 21
Multumesc doamnei Loredana Edu pentru îndrumare in obtinerea creditului.Foarte multumit de serviciile dumneavoastra.
Banica M.
11:58 03 Mar 21

Cum fac să obțin un credit online?

Aplică Acum!

Întrebări despre Creditul Online

Pentru un credit de nevoi personale în valoare de 5.000 lei pe o perioadă de 36 luni,  ai rata dobânzii fixă  – 129%   pe an, comision de administrare lunar  – 95 lei, rata lunară  – 646,47 lei, DAE  394,3%,   comision de analiză a dosarului de credit  – 499 lei,  iar suma totală de achitat este23.272,86 lei.

Noi răsplătim clienții buni!  Platește fiecare rată la scadență și beneficiezi de  REDUCERE:   ai  ZERO lei   comision de administrare pentru rata respectivă. Astfel, pe întreaga perioadă a contractului poți economisi până la 3.420 lei   pentru aceeași sumă împrumutată (5.000 lei), întrucât vei avea DAE   – 291,61%,  rata lunară   – 551,47 lei , iar suma totală de achitat   – 19.852,86 lei   (comisionul de analiză a dosarului de credit si rata dobânzii fixă neschimbate).

In anumite conditii, exista anumite costuri care vor trebui platite:

 

 • Dobanda penalizatoare: este compusa din dobanda contractuala, la care se adauga 3% si se calculeaza zilnic la valoarea sumelor datorate restante, mai putin asupra dobanzii contractuale si numai in conditiile in care creditul sau parte din acesta inregistreaza intarziere peste data scadentei;
 • Comision de rambursare anticipata este de 1% aplicat la valoarea creditului rambursat anticipat, daca perioada pana la expirarea duratei contractuale este mai mare de 1 an de zile si de 0,5% aplicat la valoarea creditului rambursat anticipat, daca perioada pana la expirarea duratei contractuale este mai mica de 1 an de zile;

 

 • Comisionul unic  – este in valoare de 200 LEI şi se percepe pentru servicii efectuate de către IFN la solicitarea clientului cum ar fi, dar fara a se limita la: prelungirea duratei contractului, fara ca aceasta sa fie urmarea restructurarii creditului,eliberarea informaţiilor privind soldul creditelor în cazul refinanţării creditului la altă instituţie de credit. Comisionul unic nu se datoreaza pentru operatiunile scutite in baza legii in vigoare la data solicitarii sau, dupa caz, la data incheierii contractului de credit, ori in baza unei dispozitii interne.

 

Pentru a aplica la un credit online trebuie sa indeplinesti cateva conditii de eligibilitate:

 • Varsta: minim 18 ani impliniti – maxim 77 ani la finalizarea contractului;
 • Venit: trebuie sa obtii venituri nete de minim 1.000 lei din salariu si venituri asimilate salariului;
 • Nu sunteti pensionari sau angajati in institutiile de aparare, ordine publica si siguranta nationala.

Următoarele tipuri de venituri sunt acceptate:

 • Salarii și venituri asimilate salariilor;
 • Dividende;
 • Venituri obținute de persoane fizice autorizate;
 • Venituri din contracte de drepturi de autor;
 • Chirii;
 • Bonuri de masă, diurne, normă de hrană, comisioane, bonusuri, rente viagere, venituri din activități agricole.

Pentru a fi acceptate, trebuie să poți dovedi că veniturile tale provin de pe teritoriul României și din surse eligibile.

Vei avea nevoie doar de actul de identitate in momentul in care vei solicita un credit online. Iar pe parcursul aplicatiei se vor completa si semna electronic documentele care atesta venitul, solicitarea de credit, acordul de consultare a bazei de date BC/ Informare asupra scopului si temeiului prelucrarii datelor personale in raport cu Biroul De Credit S.A..

Aplică Acum!

De ce să iei un credit online de la Simplu Credit?

Aplică Acum!