Credit 100% Online

Perioada de finanțare: minimum 6 luni – maximum 48 luni. Suma finanțată: minimum 500 lei – maximum 5.000 lei.
Dobânda anuală: minim 129% – maxim 129%. DAE: minim 387.75% – maxim 4207.39%.

Pentru un credit de nevoi personale în valoare de 5.000 lei pe o perioadă de 36 luni,  ai rata dobânzii fixă  – 129%   pe an, comision de administrare lunar  – 95 lei, rata lunară  – 646,47 lei, DAE  394,3%,   comision de analiză a dosarului de credit  – 499 lei,  iar suma totală de achitat este 23.272,86 lei.

Aplică Acum!

Noi răsplătim clienții buni!  Platește fiecare rată la scadență și beneficiezi de  REDUCERE:   ai  ZERO lei   comision de administrare pentru rata respectivă. Astfel, pe întreaga perioadă a contractului poți economisi până la 3.420 lei   pentru aceeași sumă împrumutată (5.000 lei), întrucât vei avea DAE   – 291,61%,
rata lunară   – 551,47 lei , iar suma totală de achitat   – 19.852,86 lei   (comisionul de analiză a dosarului de credit si rata dobânzii fixă neschimbate).

Ce spune lumea despre Simplu Credit?

Google Rating
4.9
Based on 466 reviews
Facebook Rating
4.6
Based on 81 reviews
Simplu Credit
4.6
Based on 81 reviews

Cum fac să obțin un credit online?

Aplică Acum!

Întrebări despre Creditul Online

Pentru un credit de nevoi personale în valoare de 5.000 lei pe o perioadă de 36 luni,  ai rata dobânzii fixă  – 129%   pe an, comision de administrare lunar  – 95 lei, rata lunară  – 646,47 lei, DAE  394,3%,   comision de analiză a dosarului de credit  – 499 lei,  iar suma totală de achitat este23.272,86 lei.

Noi răsplătim clienții buni!  Platește fiecare rată la scadență și beneficiezi de  REDUCERE:   ai  ZERO lei   comision de administrare pentru rata respectivă. Astfel, pe întreaga perioadă a contractului poți economisi până la 3.420 lei   pentru aceeași sumă împrumutată (5.000 lei), întrucât vei avea DAE   – 291,61%,  rata lunară   – 551,47 lei , iar suma totală de achitat   – 19.852,86 lei   (comisionul de analiză a dosarului de credit si rata dobânzii fixă neschimbate).

In anumite conditii, exista anumite costuri care vor trebui platite:

  • Dobanda penalizatoare: este compusa din dobanda contractuala, la care se adauga 3% si se calculeaza zilnic la valoarea sumelor datorate restante, mai putin asupra dobanzii contractuale si numai in conditiile in care creditul sau parte din acesta inregistreaza intarziere peste data scadentei;
  • Comision de rambursare anticipata este de 1% aplicat la valoarea creditului rambursat anticipat, daca perioada pana la expirarea duratei contractuale este mai mare de 1 an de zile si de 0,5% aplicat la valoarea creditului rambursat anticipat, daca perioada pana la expirarea duratei contractuale este mai mica de 1 an de zile;
  • Comisionul unic  – este in valoare de 200 LEI şi se percepe pentru servicii efectuate de către IFN la solicitarea clientului cum ar fi, dar fara a se limita la: prelungirea duratei contractului, fara ca aceasta sa fie urmarea restructurarii creditului,eliberarea informaţiilor privind soldul creditelor în cazul refinanţării creditului la altă instituţie de credit. Comisionul unic nu se datoreaza pentru operatiunile scutite in baza legii in vigoare la data solicitarii sau, dupa caz, la data incheierii contractului de credit, ori in baza unei dispozitii interne.

Pentru a aplica la un credit online trebuie sa indeplinesti cateva conditii de eligibilitate:

  • Varsta: minim 18 ani impliniti – maxim 77 ani la finalizarea contractului;
  • Venit: trebuie sa obtii venituri nete de minim 1.000 lei din salariu si venituri asimilate salariului;
  • Nu sunteti pensionari sau angajati in institutiile de aparare, ordine publica si siguranta nationala.

Pentru accesarea unui credit online sunt acceptate veniturile din salarii și cele asimilate salariilor, obținute pe teritoriul României, din surse eligibile.

Vei avea nevoie doar de actul de identitate in momentul in care vei solicita un credit online. Iar pe parcursul aplicatiei se vor completa si semna electronic documentele care atesta venitul, solicitarea de credit, acordul de consultare a bazei de date BC/ Informare asupra scopului si temeiului prelucrarii datelor personale in raport cu Biroul De Credit S.A..

Aplică Acum!
ANPC
ANPC Persoane Fizice

De ce să iei un credit online de la Simplu Credit?

Aplică Acum!