Craciunul si Revelionul sunt la un pas de voi si va doriti ca in acest an sa schimbati ceva? Doriti sa va bucurati de o vacanta, asa cum nu ati mai facut-o de mult timp, din cauza lipsei de bani? Poate ca sunteti mai traditionalisti si ati planuit sa petreceti Craciunul acasa, alaturi de cei dragi, insa ar fi un vis frumos ca macar de Revelion sa plecati pentru cateva zile, in tara sau in strainatate, intr-o vacanta memorabila. Un vis realizabil, de astfel, prin contractarea unui Multi Credit – Credit de Nevoi Personale de la Simplu Credit IFN.

Ce este Multi Credit – Credit de Nevoi Personale?

Asa cum ii spune numele, un astfel de credit vine in intampinarea nevoilor fiecarui client in parte. Desi poate achita o interventie chirurgicala, de exemplu, este de dorit sa fiti sanatosi, sa nu aveti nevoie de asa ceva si sa contractati un credit pentru o vacanta fabuloasa, de neuitat.

Termeni si conditii de contractare a unui Multi Credit – Credit de Nevoi Personale

1. Documente. Clientilor noi li se va solicita un numar minim de acte: o copie dupa actul de identitate si o dovada a venitului (copie dupa un fluturas de salariu sau dupa talonul de pensie). Pe de alta parte clientilor care au mai contractat credite de la Simplu Credit IFN le va fi solicitata o adeverinta actualizata de venit.
2. Varsta minima a persoanei care solicita un credit este de 18 ani iar cea maxima de 75 de ani – un avantaj avand in vedere ca alte institutii financiar nebancare solicita ca varsta maxima sa fie de 70 de ani.
3. Venit. Pentru eligibilitate este suficient un venit de 650 lei.

Avantajele unui Multi Credit – Credit de Nevoi Personale

Creditul se obtine foarte rapid, perioada de analiza a dosarului fiind de maxim 48 de ore. Solicitarea se realizeaza online si, dupa aprobare, clientul va trebui sa mearga la sediul institutiei pentru a semna contractul. Clientul este cel care va stabili numarul de rate in functie de posibilitatile pe care le are de a restitui suma de bani imprumutata. Astfel, se pot stabili 6 sau 36 de rate.

Sfaturi pentru vacanta de iarna pe care o puteti plati cu Multi Credit – Credit de Nevoi Personale

Veti putea contracta un astfel de credit pentru vacanta de iarna in functie de preferintele pe care le aveti. In acest fel veti avea oportunitatea de a va bucura de o vacanta pe care sa o petreceti in mod activ pe partiile statiunilor din Romania (Cavnic, Poiana Brasov, Muntele Mic etc.), Austria sau alte tari europene, sau veti putea profita de oportunitatea de a petrece o vacanta sofisticata in Dubai, Paris, Viena s.a.m.d.

Pentru a va forma o idee, va punem la dispozitie preturile solicitate in aceasta perioada de catre agentia Alltur pentru cateva destinatii turistice din afara tarii.

Destinatie Preturi
Thailanda de la 1.530 euro/sejur 11 nopti – mic dejun
Singapore – Malaezia de la 2.125 euro/sejur 11 nopti – mic dejun
Singapore – Indonezia de la 1.900 euro/sejur 11 nopti – mic dejun
Maldive de la 1.960 euro/sejur 7 nopti – demipensiune
Mauritius de la 1.950 euro/sejur 7 nopti – demipensiune

Sursa: vocea.biz