In articolul de azi vom vorbi despre cadouri inedite – in acceptiunea noastra mai putin obisnuite. Ideea de a scrie articolul are legatura cu modalitatea in care unii antreprenori inteleg sa-si promoveze produsele ca inedite, in realitate acestea neavand nicio legatura cu termenul. Un tricou personalizat, de exemplu, nu mai are nimic inedit, vanzandu-se de ani buni pe piata. In mod similar, pernele de decor cu mesaje, jucariile din plus si multe altele.

Pe de alta parte, inedit este un termen relativ. Foarte adevarat, roata a fost inventata si nimeni nu o va mai reinventa, insa chiar si asa pot sa apara roti neobisnuite. La fel se pune problema si cand vine vorba despre cadouri inedite.

Sa primesti o stea poate fi inedit

In constelatiile vizibile pe cerul noptii exista miliarde de stele si doar cateva poarta un nume (in mare parte de provenienta greaca sau araba), iar cele mai multe sunt listate, poarta un numar de catalog si pot fi identificate prin coordonatele astronomice.

Cu ochiul liber, privind din ambele emisfere ale Terei, se pot vedea aproximativ 9.000 de stele, cu un binoclu aproximativ 200.000, cu un telescop mic pana la 15 milioane, iar marile observatoare pot sa identifice miliarde de stele – doar in Calea Lactee sunt aproximativ 100 de miliarde.

Sa oferi si, in acelasi timp, sa primesti o stea este, intr-adevar, fabulos. Este un dar prin excelenta romantic si are un pret accesibil. Steaua care va purta numele femeii careia ii va fi oferita poate fi vizibila din Romania, iararta stelara inclusa in cadou stelar arata, cu precizie, pozitia stelei pe bolta stelara.

Trebuie sa mentionam ca denumirea unei stele, in mod oficial, este data doar de catre organizatii bine stabilite, iar acest cadou nu este decat simbolic, dar chiar si asa, poate fi unul care o va impresiona profund.

Sa zbori cu un avion de agrement in care singurul pasager esti tu, poate fi inedit

Doar pentru o mica parte dintre reprezentantele sexului frumos zborul cu un avion de agrement nu mai reprezinta ceva neobisnuit. Un astfel de zbor pe deasupra Cazanelor Dunarii, de exemplu, este o experienta extraordinara.

Sa descoperi lumea subacvatica intr-o sesiune de Scuba Diving, poate fi inedit

Lumea subacvatica este uimitoare si specialistii afirma ca prima respiratie sub apa instaleaza un sentiment unic, care nu poate fi comparat cu nimic altceva. Acomodarea este simpla si o astfel de experienta schimba perceptia asupra vietii. In mod cert, o sesiune de scufundare de agrement poate fi un dar minunat si neobisnuit.

Sa te avanti in necunoscut intrand in Room Escape, poate fi inedit

Adrenalina, mister si distractie cat cuprinde. Astfel se poate descrie, in linii mari, o experienta Room Escape. Cine intra intr-o astfel de incapere, obisnuita la prima vedere, va trebui sa gaseasca rapid solutii la provocarile care apar pentru ca, in final, sa evadeze. Povestile pot fi foarte diferite una fata de cealalta, deci va trebui sa alegi una care sa fie pe placul ei.

Chiar si o seara romantica in lumea vinului poate fi inedita

Cele mai multe femei se hranesc cu romantism. Un cadou materializat intr-o seara romantica intr-un WineBar cu un aer original poate fi o experienta greu de uitat. Atmosfera relaxanta si degustarea mai multor soiuri de vin instaleaza acel sentiment de bine, atat de dificil de obtinut in ziua de azi.