Astrele ne spun ca anul 2019 va fi unul memorabil pentru numeroase zodii.

Berbec
In 2019, berbecii isi vor gasi sufletul pereche. In ceea ce priveste banii si cariera vor avea un an agitat, in ideea in care vor avea tendinta sa lucreze continuu pentru a-si atinge obiectivele – de altfel, se anunta numeroase oportunitati in afaceri. Starea de sanatatate va fi buna, cu exceptia momentelor de extenuare care isi vor spune cuvantul la un moment dat.

Taur
Viata sentimentala va fi armonioasa. Incepand cu a doua jumatate a anului situatia financiara se va imbunatati, similar si aspectele care privesc cariera. Desi sanatatatea va fi buna, vor fi prezente tensiuni de ordin psihic.

Gemeni
Daca in prima parte a anului relatia de cuplu este armonioasa, in cea de a doua apar conflicte induse de lipsa de comunicare. In 2019, gemenii isi vor atinge obiectivele in cariera. Nu vor avea probleme legate de sanatate.

Rac
Daca se afla deja intr-o relatie, aceasta se va imbunatati in 2019. In situatia in care nu are inca partener, racul are toate sansele sa il cunoasca in acest an. In ceea ce priveste cariera, nu se vor inregistra schimbari semnificative. Devin adeptii unui stil sanatos de viata.

Leu
In partea a doua a anului sunt posibile unele conflicte cu partenerul de viata si tot in aceasta perioada apar oportunitati semnificative pentru castiguri financiare substantiale. In ceea ce priveste sanatatea, nu vor experimenta afectiuni grave.

Fecioara
In relatia de cuplu nu or sa apara probleme, cu atat mai mult daca se comunica eficient. Vor castiga sume de bani din colaborari. Pot sa apara probleme de sanatate, in special intestinale.

Balanta
Nu se anunta zile tocmai bune in ceea ce priveste relatiile sentimentale. In cea de a doua parte a anului vor exista oportunitati pentru o cariera de succes si situatia financiara se va imbunatati. Sanatatea va fi buna, in mod special in cea de a doua parte a anului.

Scorpion
Unii scorpioni vor iesi din relatii sentimentale toxice. Se vor constata imbunatatiri la capitolul financiar si in cariera. Sanatatea va fi in limite normale.

Sagetator
Putin probabil ca un sagetator singur sa isi gaseasca partener in 2019. Pe de alta parte, in cuplu or sa apar tensiuni. Sectorul financiar si cariera vor cunoaste imbunatatiri. Daca reusesc sa ajunga la echilibru interior, vor beneficia de o sanatate buna.

Capricorn
Relatiile sentimentale se vor afla pe o cale buna. In sectorul financiar si in cariera posibil sa apara obstacole. Pot experimenta dezechilibre interioare.

Varsator
Relatia de cuplu va functiona doar in cazul in care varsatorul va fi dispus sa comunice cu partenerul. In ceea ce priveste banii si cariera or sa apara oportunitati pe masura eforturilor depuse pentru atingerea obiectivelor. Probleme de sanatate minore.

Pesti
Pestii vor oferi si vor primi dragoste in 2019, multi nativi se vor si casatori. Cei disciplinati vor avea oportunitati substantiale de castiguri financiare in a doua jumatate a anului. Sanatatea va fi buna, atentie insa la abuzurile alimentare care pot cauza neplaceri!