Sarbatorile se apropie cu pasi repezi si, probabil, va faceti griji in legatura cu fondurile financiare insuficiente pentru achizitionarea unor produse necesare uzului propriu sau al unor produse pe care doriti sa le oferiti in dar de Craciun sau intr-o alta zi speciala din luna decembrie. La aceste aspecte si multe altele similare s-a gandit echipa Simplu Credit IFN, hotarand sa vina in sprijinul celor aflati in astfel de situatii cu un credit pe care l-au numit in concordanta cu functia sa: Shop Credit – Credit pentru Achizitie Produse.

Ce este Shop Credit – Credit pentru Achizitie Produse?

Dupa cum ati realizat deja, avand in vedere numele, este vorba despre un credit pe care beneficiarii il pot contracta in scopul achizitionarii unor produse cu posibilitati de utilizare largi. Suma maxima ce va poate fi imprumutata este de 15.000 lei (trebuie sa stiti ca toate creditele pe care Simplu Credit le ofera sunt sunt in lei, ceea ce inseamna ca ratele nu pot fi influentate nicicum de cursul valutar – un avantaj pentru persoanele care contracteaza credite!).

Care sunt termeni si conditiile de contractare a unui Shop Credit – Credit pentru Achizitie Produse

Documentele necesare obtinerii unui credit de acest tip sunt limitate ca numar. Concret, daca anterior ati mai facut un credit la Simplu Credit IFN, nu veti mai avea nevoie de o copie a BI sau cartii de identitate decat in cazul in care actul a expirat, insa vi se va solicita o adeverinta de venit actuala. In caz contrar, adica in situatia in care solicitati pentru prima data un credit la aceasta institutie financiara nebancara, va fi necesar sa puneti la dispozitia institutiei o copie dupa un act de identitate si dupa adeverinta de venit care trebuie sa ateste ca nu aveti un venit mai mic de 650 lei pe luna (venitul minim necesar unui astfel de credit). In ambele cazuri documentele se trimit prin fax sau e-mail.

Pe langa venit, o alta conditie a obtinerii creditului este varsta. Pentru a fi eligibil trebuie sa aveti minim 18 ani si maxim 75 de ani. Simplu Credit IFN este o institutie permisiva, dat fiind faptul ca ofera posibilitatea de a contracta credite si persoanelor care au implinit deja 70 de ani sau mai mult, regula ce in cazul altor institutii nebancare nu se aplica.

Care sunt avantajele unui Shop Credit – Credit pentru Achizitie Produse?

Un astfel de credit poate fi contractat extrem de simplu si rapid, prin indeplinirea unor conditii minime. Se initiaza online si atunci cand este aprobat (de regula in maxim 48 de ore), persoana se va deplasa la sediul institutiei pentru a semna contractul. Imediat dupa semnarea contractului, suma de bani este virata in contul persoanei, indiferent de banca la care este deschis.

Un alt avantaj consta in faptul ca ratele pot fi stabilite de catre client, acesta avand posibilitatea de a opta pentru o perioada de rambursare de la 6 la 36 luni. De asemenea, trebuie avut in vedere ca ratele sunt fixe.

In ce scopuri poate fi folosit Shop Credit – Credit pentru Achizitie Produse in perioada sarbatorilor de iarna?

1. Cadouri pentru cei dragi, cum ar fi laptop, tableta, telefon, aparat foto etc.
2. Obiecte pentru uz propriu – electrocasnice, tehnologie SMART etc.
3. Mobilier nou pentru propria casa.
4. Gresie, faianta, parchet etc.