Conform legislatiei in vigoare, in prezent, creditele nu pot fi acordate unei persoane fizice decat in baza unei verificari anterioare a contractului de munca la ANAF. Din aceasta cauza, o persoana care dorea un credit rapid de la un IFN (institutie financiara nebancara) pierdea mult timp doar pentru a obtine documentele necesare.

Gata cu asteptarea!

Pentru a simplifica procesul de acordare a creditelor si a micsora timpul necesar procesarii unei aplicatii de credit, in luna iulie 2017, Simplu Credit IFN a devenit prima (si momentan singura) companie non-bancara in conexiune live cu ANAF si va ofera credit doar cu buletinul!

 

 

Intrebari frecvente – credit doar cu buletinul:

Ce inseamna mai exact un credit doar cu buletinul?

Imprumutul doar cu buletinul este acel credit acordat doar in baza actului de identitate si a extrasului de cont, fara a avea nevoie de giranti sau garantii.

Cum poti obtine un imprumut cu buletinul online la Simplu Credit?

Pentru a aplica la un imprumut cu buletinul de la Simplu Credit trebuie sa indeplinesti cateva conditii: varsta de minim 18 ani impliniti si respectiv maxim 77 ani la finalizarea contractului, venituri nete de minim 1.000 lei din salariu si venituri asimilate salariului, sa nu fiti pensionari sau angajati in institutiile de aparare, ordine publica si siguranta nationala.

Simplu Credit