Daca luna februarie ii este dedicata iubirii, luna martie ii este dedicata femeii. 1 Martie si 8 Martie sunt zile in care se ofera cadouri, surprize inedite pentru cele mai importante femei din viata fiecaruia, atentii pentru colege si alte reprezentante ale sexului frumos.

Daca florile sunt cele mai potrivite solutii cand vine vorba despre colegele de birou, in cazul in care urmeaza sa fie oferit mamei, iubitei sau sotiei, buchetul de flori trebuie sa fie insotit de un cadou – de aici lucrurile se complica! Ce si-ar dori? Ce are nevoie? Ce-i placea? De cate ori ți-ai pus intrebările astea?

Noi iti oferim o solutie la care, cel mai probabil, nu te-ai gandit! Femeile sunt… Femei! Decid doar dupa ce analizeaza minutios, sunt pretentioase, mofturoase si greu de multumit – uneori. Cu toate acestea, nu este cazul sa intri in panica. Ai la indemana o varianta de cadou care presupune sa o lasi pe ea sa il aleaga.

Voucherul cadou, caci despre acesta este vorba, poate fi oferit pentru a fi utilizat la cumparaturi de produse sau servicii. Ai in vedere magazinele care le ofera – eMAG, Evomag, F64, H&M, Zara, Notino, Decathlon, DeHaine, IKEA, etc – si achizitioneaza un astfel de voucher, pentru ca sigur te va scoate din impas.

Vouchere cadou pentru parfumuri si produse cosmetice

Nu exista femeie care sa nu fie indragostita de mirosul unui parfum, cel putin. Dar poate ca nu stii inca ce miros o atrage mai mult. Un voucher de la Notino rezolva problema. Nu trebuie sa-ti faci griji nici in ceea ce priveste pretul, pentru ca nu va trebui sa investesti o avere. Poti sa cumperi un voucher de 100, 200 sau 300 RON.

Vouchere cadou pentru haine, accesorii, incaltaminte

Sa ii cumperi o rochie, o geanta, o pereche de pantofi sau orice alta piesa de imbracaminte – toate sunt intentii laudabile, dar esti sigur ca te vei descurca? Femeia draga tie stie exact ce ii trebuie sa isi completeze un look si, cu un card cadou de la H&M, poate sa isi cumpere produsul pe care si-l doreste din magazinul online sau din magazinele fizice. In plus, il poti incarca cu orice suma iti doresti si este valabil 3 ani.

Vouchere cadou pentru orice isi dorește

Suna foarte bine! Sa ai la indemana un card cadou si sa iti poti cumpara orice produs dintr-o oferta atat de generoasa precum este cea oferita de eMAG, e un vis! Cardurile cadou se pot incarca cu sume de la 10 la 3000 de lei si permit achizitii din toate categoriile magazinului online, intr-o perioada de sase luni, cât timp acestea sunt valabile. Avantajele unui astfel de voucher tin de diversitatea produselor care pot fi achizitionate.

In concluzie, fara stres, timp pierdut prin magazine si strategii prin care sa afli ce si-ar dori cea mai importanta femeie din viata ta, vei reusi sa-i oferi un cadou destept, de care sigur se va bucura!