Mai sunt doar cateva zile pana la Revelion si nu stii cum iti vei petrece timpul in noaptea dintre ani? Nu ti-ai programat o vacanta si inca nu ai stabilit nimic nici macar cu prietenii apropiati. Chiar daca nu te consoleaza ideea, nu esti singurul in situatia asta. Ce vei face? Concret, intr-o astfel de situatie ai urmatoarele posibilitati de petrecere a Revelionului:

Acasa, cu familia

Nu trebuie sa te gandesti ca va fi plictisitor. Sa petreci noaptea dintre ani acasa nu inseamna sa iti imbraci pijamalele devreme si sa te pui la somn. Invita cativa prieteni care, similar tie, nu si-au organizat o mini vacanta de Revelion si pregateste o masa festiva. Sampanie, mancaruri delicioase si o companie placuta – cum ar putea sa nu iasa frumos?

La prieteni

Un Revelion acasa la prieteni, intr-un grup restrans, poate fi un mod foarte placut de a petrece Revelionul. Nu este necesar sa iei in calcul tinute sofisticate, formale. Te vei simti bine, veti rade, veti asculta muzica, poate veti si dansa si veti servi o cina delicioasa. Nici nu iti vei da seama cand s-a facut dimineata!

La rude care locuiesc la tara

Indiferent de localitatea in care vei merge, gazdele te vor primi bine, pentru ca vei fi inconjurat de dragoste si caldura oamenilor dragi care se bucura ca ai ales sa-ti petreci Revelionul cu ei. In plus, vei avea ocazia sa te bucuri de traditiile locului in care te afli. Vor veni colindatori, vei manca bucate alese si vei depana amintiri cu gazdele tale. In concluzie, vei avea un Revelion de poveste!

In centrul orasului

Ar putea fi cea mai buna idee! Iesi in oras pentru a te bucura de un spectacol si foc de artificii. Poti face asta singur sau insotit, dar daca esti singur poate ca cineva iti va zambi din multime si incepand cu 1 ianuarie situatia se va schimba – neprevazutul este o constanta a vietilor noastre.

In final, va dorim un An Nou fericit, indiferent de cum veti petrece de Revelion!