Simplu să găsim o soluțiesă obții creditul să refinanțezi

Google Rating
4.9
Based on 362 reviews
Facebook Rating
4.6
Based on 81 reviews

Simplu Credit IFN oferă împrumuturi rapide nebancare persoanelor fizice și juridice din România din anul 2007 si este inscrisa in Registrul Special al Bancii Nationale a Romaniei, fiind reglementata de catre aceasta.

Vreau să împrumut

Pentru o perioadă de

Pentru un credit de nevoi personale în valoare de pe o perioadă de , ai rata dobânzii fixă – pe an, comision de administrare lunar – , rata lunară – , DAE , comision de analiză a dosarului de credit – , iar suma totală de achitat este .
Însă noi răsplătim clienții buni! Platește fiecare rată la scadență și beneficiezi de REDUCERE: ai comision de administrare pentru rata respectivă. Astfel, pe întreaga perioadă a contractului poți economisi până la pentru aceeași sumă împrumutată (), întrucât vei avea DAE – , rata lunară – , iar suma totală de achitat – (comisionul de analiză a dosarului de credit si rata dobânzii fixă neschimbate).
Informațiile din acest exemplu sunt orientative, se referă la un anumit tip de produs și nu au valoare contractuală. Suma acordata si costurile contractării unui credit pot varia în funcție de tipul de produs pentru care sunteți eligibil în urma analizării situației dvs particulare.

Exemplu de calcul

Pentru un credit de nevoi personale în valoare de 20.000 lei pe o perioadă de 60 luni, cu o rata fixa a dobanzii de 55%pe an, comisionul de administrare lunar este de 380 lei, rata lunară 1363,51 lei, DAE 136,9%, comision de analiză a dosarului de credit 1999 lei, iar suma totală de achitat este de 81.810,32 LEI. In cazul in care plata ratei se va efectua la scadenta, vei beneficia de zero lei comision administrare pentru rata respectiva, astfel incat pentru aceeasi suma imprumutata (20.000 lei pe o perioada de 5 ani), rata lunara va fi de 983,51 lei, DAE 83,5%, iar suma totala de achitat 59.010,32 lei (comisionul de analiză a dosarului de credit si rata dobânzii fixă neschimbate).

Google Rating
4.9
Based on 362 reviews
Facebook Rating
4.6
Based on 81 reviews

Simplu Credit IFN oferă împrumuturi rapide nebancare persoanelor fizice și juridice din România din anul 2007 și este înscrisă și reglementată de BNR.

De ce să iei un credit rapid de la  ?

Nu ne crezi? Iată ce spun clienții noștri!

NU recomand !!!Cei mai hoți cămătari cu acte, nu știu cum pot dormi noaptea unii dintre voi. Pot dovedi cu acte că sunteți mult sub limita inferioară a societății. Fugiți de ei, mai bine căutați altă soluție a problemelor decât să ,, împrumutați,, bani de la ei.Se ascund în spatele virgulițelor din legi, se bazează pe ,,prostia,, oamenilor.Sper sa deschid ochii cat mai multor persoane.
Marius A.
09:48 25 Mar 22
Buna ziua,Ma numeasc Adrian Gudea, expert Broker Credite si vreau sa va spun ca apelasem la ei pentru un credit ca sa imi refinantez unele credite, fiind cu putin istoric negativ in biroul de credit. Am ramas placut surprins cand am vazut cat profesionalism si calitate a informatiilor le ofera clientilor, dar ce mi-a atras atentia si mi-a placut a fost acel simulator de credite de pe site care bate fix cu analiza pe care ti-o fac ei. Adica exact cat indica acel calculator de tip simulator, stie clientul cat va plati! Si au o oferta superba la clientii seriosi care platesc la scadenta si nu intarzie!Este sigurul ifn care il recomand desi nu sunt adeptul ifn-urilor dar acesta chiar m-a surprins placut!Abea astept sa incep colaborarea cu ei pentru clientii mei!Va multumesc ca existati, sa nu va schimbati! Multumiri fie aduse si dl CEO SIMPLU CREDIT (bosul firmei) care stie sa isi instruiasca personalul! Felicitari si din partea mea un BIG LIKE! :D
Adrian G.
11:37 07 Feb 22
A fost o plăcere să colaborez cu firma simplu credit dar, mai ales cu agenta din acest punct de lucru, a dat dovadă de înțelegere, empatie, profesionalism și promptitudine, voi reveni de câte ori voi avea nevoie cu mare drag.Am primit și o mască! :)
Bogdan T.
14:18 21 Jan 22
Intradevar de nota 10 Sicompententii personalul cu sediu SATURN NR36 cum ar doamnba CRISTINA TOT RESPECTUL
Morar V.
15:49 16 Jan 22
Două mii de lei comision de analiză a dosarului ? Nu am scris greșit două mii de lei !
Iulian I.
14:44 14 Dec 21
Cele mai bune servicii, recomand cu incredere
Doru N.
09:09 08 Apr 21
Foarte multumita.Recomnd cu incredere
Ramona S.
10:47 15 Mar 21
Amabilitate, promptitudine, profesionalism si... un raspuns pozitiv pentru client 😋 si o oferta avantajoasa💪.
Emma P.
20:08 03 Mar 21
Multumesc doamnei Loredana Edu pentru îndrumare in obtinerea creditului.Foarte multumit de serviciile dumneavoastra.
Banica M.
11:58 03 Mar 21
recomand sint foarte serios si rapizi
Gheorghe G.
09:14 27 Jan 21
0+ Clienți
Peste 11.000 de clienți din toată țara
0+ Clienți Fideli
Peste 1.500 de clienți cu mai multe credite
0+ Credite
Peste 12.500 de credite acordate

Te-ai convins?

Da, vreau un credit!
Nu, nu vă cred!